Γεύση - Ψυχαγωγία

Αντώνης Κανάκης: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την οικογένειά του

Όλοι ξέρουν πως ο Aντώνης Κανάκης, που διανύει αυτή τη στιγμή μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του, έχει κάνει πλέον τη δική του οικογένεια, μια οικογένεια που ο παρουσιαστής φροντίζει φανατικά να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δημιουργώντας, φυσικά, την αυτονόητη απορία: Γιατί κρύβει την οικογένειά του;

Το πάθος, σε σημείο εμμονής – όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού CIAO – του Αντώνη Κανάκη με την ιδιoτικότητα, δεν είναι κάτι καινούργιο και δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Ο παρουσιαστής είναι απόλυτα κάθετος στην προστασία της οικογένειάς του από τους φωτογραφικούς φακούς, τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και τα δημοσιεύματα. Και όπως λένε όσοι τον ξέρουν καλά αυτό δεν είναι απλός μια ιδιοτροπία του αλλά ο λόγος που συμβαίνει είναι επειδή θέλει να προστατεύσει την γυναίκα του και το παιδί του. Από τι;

Από όποιον μπορεί να έχει βάλει τον ίδιο στο μάτι, και αυτοί είναι λίγοι, όπως εξάλλου έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν.

Ο εμπρησμός στο αυτοκίνητο του Αντώνη Κανάκη και οι απειλές

Το 2010 συνέβη ένα περιστατικό που άλλαξε τον τρόπο που αντιμετώπιζε γενικά ο παρουσιαστής το θέμα της δημοτικότητας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CIAO, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στο αυτοκίνητο μάρκας Land Rover, αναμμένα στουπιά και μάλιστα έλαβαν την ευθύνη με επιστολή που απέστειλαν στα ΜΜΕ! Αν μη τι άλλο η πράξη αυτή έδειξε πως οι άνθρωποι που απειλούσαν τον παρουσιαστή δεν αστειεύονταν!

Διότι, όπως λένε, πάντα οι ίδιες πηγές που πρόσκεινται στον Αντώνη Κανάκη, ο παρουσιαστής είχε δεχθεί απειλές και πριν τον εμπρησμό, αλλά εξακολούθησε να δέχεται και μετά από αυτόν. Και μάλιστα αυτές οι απειλές συνεχίζονται μέχρι και σήμερα και κανείς ποτέ δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι λόγια του αέρα ή κάποιον που είναι αποφασισμένοι να του κάνουν κακό!

Και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να μην το ρισκάρει, τουλάχιστον όχι όσον αφορά την οικογένειά του, την οποία και λατρεύει.

Αυτή είναι η γυναίκα του που είναι εξαφανισμένη στα ΜΜΕ!

Σίγουρα κάτι που πολύ λίγοι γνωρίζουν, είναι το ποια είναι η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη! Η εξαφανισμένη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τους καρπούς του έρωτά τους, και τηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στα ΜΜΕ.

Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε όχι μόνο εκείνη… αλλά και τι είχαμε γράψει αρκετά χρόνια πριν!

Ιδού λοιπόν:

«Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη, πολλοί ήθελαν να αποθανατίσουν το ζευγάρι. Ειδικά την περασμένη Τετάρτη, όπου η Επιστήμη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ωστόσο ο παρουσιαστής δεν τους έκανε την χάρη και έφυγε από το μαιευτήριο χωρίς κανείς να τον υποψιαστεί. Και μπορεί μέχρι τώρα να κρατούσε την προσωπική του ζωή κρυφή, οι πρώτες φωτογραφίες της 28χρονης συντρόφου του, μόλις κυκλοφόρησαν.

Κατά την διάρκεια διακοπών τους, το Mykonos Live τους εντόπισε -όπως όλους τους διάσημους άλλωστε- και κάπως έτσι έγιναν τα αποκαλυπτήρια της Επιστήμης. Μάλιστα το βίντεο, κάποια στιγμή ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής: «Που είναι η Έπη;». Έτσι φωνάζουν την Επιστήμη όλοι οι φίλοι της.»

Εμείς στο Youweekly.gr λοιπόν, βρήκαμε και τότε αλλά και τώρα… φωτογραφίες της καλλονής επιστήμης:

undefined

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ