ΕΛΛΑΔΑ

Aνοιχτή επιστολή στους εργαζόμενους της Χαλυβουργικής

Με ανοιχτή επιστολή του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου προς τους εργαζόμενους της Χαλυβουργικής προστίθεται ένα ακόμη επεισόδιο στην ενδοοικογενειακή διαμάχη. Σύμφωνα με Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, η Χαλυβουργική έχει περιέρθει σε αδιέξοδο, καθώς οι άμεσες και έμμεσες συμετοχές των παιδιών του στην εταιρεία έχουν “αδρανοποιήσει” την πλειοψηφία των μετοχών της.
Μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι “τα παιδιά μου ισχυρίζονται ενώπιον των δικαστηρίων Αθηνών και Πειραιώς ότι ελέγχουν σημαντικό τμήμα του μετοχικού κεφαλαίου ενώ προς τους εργαζομένους και προς τους τρίτους εμφανίζονται ότι έχουν ποσοστό 0,48% έκαστος με προφανή σκοπό προς τα έξω να με δείχνουν ως τον μοναδικό μέτοχο ο οποίος όμως είναι αδιάφορος ή ανίκανος και εκ των έσω να μου δημιουργούν προβλήματα προκειμένου να μη μπορώ να παίρνω αποφάσεις. Όλα αυτά στην πλάτη των εργαζομένων“.

Στο τέλος της επιστολής του αναφέρει ότι θα “λάβω άμεσα κάθε δυνατό και πρόσφορο μέτρο για την επίλυση των προβλημάτων σας, με όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος και το καταστατικό της εταιρείας“.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ--- ΣΤΗ ΦΩΤΟ  Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ