Κρητικοί εκτός συνόρων

Aνακοίνωση Συλλόγου Κισαμιτών Αττικής

Η καθιερωμένη για πολλά χρόνια παρουσία και συμμετοχή εκπροσώπων του  Δ.Σ., μελών και φίλων του Συλλόγου μας στις γιορτές απελευθέρωσης από τους Τούρκους της ιστορικής πόλης της Σιάτιστας, φαίνεται δύσκολο να οργανωθεί για την φετινή χρονιά.

Τα επιδημιολογικά φορτία των περιοχών της χώρας ανατρέπονται μέρα με την μέρα, ώστε δεν είναι ασφαλής καμία πρόβλεψη και κατά συνέπεια κανένας προγραμματισμός.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει πάρει απόφαση, εφ’ όσον οι εν λόγω εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιηθούν και επιτρέπεται, να παρευρεθεί και στην φετινή -108η- επέτειο, με μέλη του Δ.Σ. που θα μετακινηθούν με ίδια μέσα, για να συμμετάσχει και να αποδώσει την τιμή που πρέπει σε όλους τους αγωνιστές της μάχης της 4-11-1912,  μεταξύ των οποίων και στους εθελοντές αγωνιστές που με αρχηγό τον Κισαμίτη γιατρό Μιχάλη Αναστασάκη πολέμησαν με ηρωισμό και συνέβαλαν κι αυτοί ουσιαστικά, ψυχή τε και σώματι, στην απελευθέρωση της πόλης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται ολόψυχα σύντομα να μπορέσουμε να επιστρέψουμε όλοι στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής, ώστε να έχουμε και πάλι την ευκαιρία, οι συντοπίτες και οι φίλοι του Συλλόγου, να συναντηθούμε στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται και να κρατήσουμε ζωντανή, για μας και τα παιδιά μας, την επαφή μας με τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Εκ του Δ.Σ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ