Δήμος Κισάμου Νομός Χανίων

Ένας χρόνος χωρίς την Θεοχαρούλα Μυλωνάκη

Η αγαπητή γιατρός με πλούσια δράση και προσφορά στα τοπικά, Χαρούλα Μυλωνάκη, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης 24 Μαρτίου 2020 σε ηλικία 68 ετών, μετά από πολυετή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αφήνοντας πίσω της ωστόσο, πλούσια παρακαταθήκη και πεπραγμένα που τιμούν το όνομα και την πορεία της.

Από την επαγγελματική της πορεία, η Χαρούλα Μυλωνάκη ήταν παθολόγος που διετέλεσε και αναπλ. διευθύντρια της Β’ Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων, ενώ ήταν και Υπεύθυνη του Διαβητολογικού ιατρείου.

Η δράση της όμως δεν περιορίστηκε στο λειτούργημα του γιατρού. Η δυναμική προσωπικότητα της, την ωθούσε να ασχοληθεί με τα κοινά και να προσφέρει στην κοινωνία.

Έτσι εκτός των άλλων, είχε εκλεγεί Νομαρχιακή Σύμβουλος τις τετραετίες 1994-1998 και 1998-2002, αλλά και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χανίων, με διαρκή παρουσία από το 2002, ενώ είχε περάσει από τις θέσεις της Προέδρου τόσο στο Δ.Σ. της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαιρεθιανών (τόπος καταγωγής της).

 

Το Τακτικό Εξωτερικό Διαβητολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου Χανίων μετονομάστηκε προς τιμήν της σε Διαβητολογικό Ιατρείο “Θεοχαρούλα Μυλωνάκη”.

 




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ