Διάφορα

Beauty College: Tα 5 κορυφαία drugstore foundation

Έχοντας γυρίσει από την απογευματινή μου βόλτα στα μαγαζιά αποφάσισα να σου μιλήσω για ένα από τα πιο hot beauty θεματάκια.

Απασχολεί και εμένα και εσένα και τις κολλητές σου είμαι σίγουρη. Και δεν είναι άλλο από το : «Ποια είναι τα καλύτερα drugstore foundation της αγοράς» Έκανα την έρευνά μου και αγόρασα ήδη δύο καινούργια προϊόντα για τη χειμερινή σεζόν.

Να σου υπενθυμίσω πως καλό είναι να αγοράζεις καινούργιο foundation αυτή την περίοδο διότι αλλάζει ο καιρός και το δέρμα σου έχει άλλες ανάγκες από αυτές που είχε το καλοκαίρι και φυσικά έχει σχεδόν φύγει το μαύρισμά σου οπότε πρέπει να επιλέξεις και διαφορετικό χρωματικό τόνο.

Πάμε να δούμε λοιπόν τα αγαπημένα μου drugstore foundation ώστε να βρεις και εσύ αυτό που σου ταιριάζει!

L’ORÉAL PARIS, Infallible 24Η Freshwear Foundation

Τιμή: 18.10 ευρώ 

Αυτό είναι και το ένα από τα δυο καινούργια προϊόντα που αγόρασα. Γενικά είχε γίνει ένας χαμός με αυτό το προϊόν όταν είχε πρωτοβγεί στην αγορά, αλλά δεν το είχα δοκιμάσει τότε. Τώρα όμως με κέρδισε από την πρώτη εφαρμογή στο πρόσωπό μου!

Εξασφαλίζει τέλεια κάλυψη και μεγάλη διάρκεια χαρίζοντας ένα semi-matte αποτέλεσμα, που είναι και ότι πρέπει για αυτή την περίοδο.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, Born to Glow! Naturally Radiant Foundation

Τιμή: 11,58 ευρώ

Αυτό είναι και το δεύτερο που αγόρασα και είναι πραγματικά ό τι καλύτερο μπορείς να βρεις σε drugstore foundation ειδικά σε σχέση με την τιμή του. Επίσης το συστήνουν και πολλοί make up artist διότι χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ποιος είπε ότι πρέπει να επενδύσεις ένα μεγάλο ποσό για να έχεις την τέλεια βάση; Σου το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Το συγκεκριμένο βγαίνει σε 45 διαφορετικές αποχρώσεις για να βρεις την ιδανική για εσένα.

MAYBELLINE, Fit Me Matte & Poreless Foundation

Τιμή: 11,99 ευρώ 

Σίγουρα το έχεις δει να το χρησιμοποιούν influencers, beauty bloggers, Instagram models κλπ. Είναι αγαπημένο foundation για πολλές από εμάς.

Πετυχαίνεις τη τέλεια κάλυψη, με ματ αποτέλεσμα εξαφανίζοντας κάθε ίχνος πόρου από το πρόσωπό σου. Να σου πω όμως πως δεν θα το σύστηνα σε κοπέλες που έχουν έντονο θέμα με ενεργό ακμή.

RADIANT, Natural Fix All Day Matt Make Up

Τιμή: 21,20 ευρώ

Πολυαγαπημένο προϊόν, με SPF 15, μιας και ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε την αντιηλιακή προστασία. Χαρίζει φυσικό semi-matte αποτέλεσμα, αφήνοντας τις φυσικές γυαλάδες στο πρόσωπο.

Και φυσικά κρατάει όλη μέρα!

RIMMEL, Lasting Finish 25 Hour Foundation

Τιμή: 12,75 ευρώ

Το συγκεκριμένο προϊόν χαρίζει ομοιόμορφη, μέτρια προς πλήρη κάλυψη, εφαρμόζεται πανεύκολα και έχει την ανάλαφρη υφή που λατρεύω στα foundation.

Το φιλικό προς την επιδερμίδα LASTING FINISH 25H FOUNDATION με Comfort Serum προσφέρει άμεση ενυδάτωση ενώ η βιταμίνη Ε βοηθά στην ενίσχυση της προστασίας από τις ελεύθερες ρίζες.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου top 5 drugstore foundation!

Μην ξεχνάς πως η σωστή βάση είναι το Α και το Ω για να πετύχεις το ιδανικό μακιγιάζ και να κλέψει τις εντυπώσεις.

ΠΗΓΗ: coverstory.gr



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ