Δήμος Κισάμου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κίσαμος: Στα εγκαίνια του “Ikos Kissamos” ο πρωθυπουργός

Στις 29 Μαΐου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο του Powergame.gr & Economist για τη νέα εποχή της Κρήτης, που θα φιλοξενηθεί στο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά.

Καλά ενημερωμένες πηγές, πάντως, τον θέλουν να βρίσκεται στην ιδιαίτερα πατρίδα του μία ημέρα πριν, για τα εγκαίνια του “Ikos Kissamos”, της μεγαλύτερης έως σήμερα επένδυσης πολυτελούς φιλοξενίας στην Κρήτη, που έρχεται να ενισχύσει τη θέση της δυτικής πλευράς του νησιού στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Πρόκειται για το δέκατο τρίτο παραθαλάσσιο συγκρότημα στη Μεσόγειο, με επένδυση που ξεπερνά τα 220 εκατομμύρια ευρώ. Το “Ikos Kissamos” εκτείνεται σε έκταση 214 στρεμμάτων, με 600 μέτρα παραλιακού μετώπου στον ιστορικό κόλπο της Κισάμου, διαθέτει 420 δωμάτια, σουίτες και bungalows, εναρμονισμένα με το φυσικό τοπίο, την τοπική αρχιτεκτονική και την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής.

Η επένδυση στην Κίσαμο εντάσσεται στο ευρύτερο επενδυτικό πλάνο του Ομίλου Sani/Ikos, άνω του 1 δισ. ευρώ, για την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας του στη Μεσόγειο.

Η παρουσία του πρωθυπουργού στα λαμπερά εγκαίνια – αν τελικά επιβεβαιωθεί – σηματοδοτεί την ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη υπέρ της στήριξης επενδυτικών σχεδίων από οικονομικούς κολοσσούς.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ