Ακόμα μία ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο του νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα παρουσιάζεται για τον Γρανίτη. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας φιλοξενεί στις 3 το μεσημέρι στις Μουρνιές τον Ηλυσιακό.
Η ομάδα των Χανίων παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας και θέλει να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, προσπαθώντας σε ένα ακόμα ματς να καρπωθεί τον πρώτο της ή τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τον Μάριο Παναγιώτου στην τεχνική της ηγεσία.
Ομολογουμένως, ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας, παρότι έχει χαθεί πολύς δρόμος μέχρι σήμερα.
Ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα που μέχρι τώρα επίσης δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα, έχοντας συγκομιδή 8 βαθμών και βρίσκεται στην τρίτη από το τέλος θέση της βαθμολογίας, διεκδικώντας σε κάθε περίπτωση την παραμονή της.
Το παιχνίδι έχει οριστεί να διευθύνει ο Χανιωτάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου.






















