ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ένας ακόμη πνιγμός σε παραλία του νησιού – 70χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες, Τρίτη 16/09, από θαλάσσια περιοχή της Σητείας, ένας 70χρονος υπήκοος Γαλλίας.

Παρά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Σητείας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού: 

«Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σητείας ότι ένας 70χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Γαλλίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή Λιμανάκι Κάτω Ζάκρου Σητείας.

Ο 70χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Σητείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σητείας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ηρακλείου».

 

 

Πηγή: neakriti.gr





ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ