Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, παραμένει το 14 μηνών κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι εγκαταλελειμμένου κτηρίου στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά Χανίων.
Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση, αλλά υπάρχει μια αχτίδα αισιοδοξίας, στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή το 14 μηνών κοριτσάκι που τραυματίστηκε βαρύτατα πριν από λίγες ημέρες στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, χάρη στην εικόνα σταθεροποίησης που παρουσιάζει, σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου.
Το κοριτσάκι διέμενε μαζί με τη μόλις 16 ετών μητέρα του και άλλα μέλη της οικογένειας, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, όταν διέφυγε της προσοχής τους. Το κακό δεν άργησε να συμβεί, καθώς όπως όλα δείχνουν έφτασε μπουσουλώντας στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος, με συνέπεια να υποστεί βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα.
Από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε να δίνει την πιο σκληρή μάχη, ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Το κοριτσάκι έφτασε στα χέρια των γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων σε κωματώδη κατάσταση. Σταθεροποιήθηκε και διασωληνώθηκε αμέσως σε έναν αγώνα δρόμου για τη σωτηρία του, καθώς μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και στον θώρακα.
Η ανήλικη μητέρα του παιδιού, ηλικίας 16 ετών, συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, όμως λίγο αργότερα, με προφορική εντολή Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη για να βρεθεί στο πλευρό του παιδιού.






















