Μία νέα επιχείρηση μέσα σε διάστημα λίγων μόνο ημερών στήθηκε χθες, Τρίτη 05/08, κατά τις μεσημεριανές ώρες από την Λιμενική Αρχή Ελούντας. Ευτυχώς και αυτή η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος και στέφθηκε με επιτυχία.
Συγκεκριμένα, μία αλλοδαπή 62 ετών, βρετανικής υπηκοότητας, η οποία ήταν επιβάτης σε Επαγγελματικό Τουριστικό σκάφος τύπου catamaran, βρέθηκε σε δυσχερή θέση στην θαλάσσια περιοχή ‘’ΚΡΥΟΣ’’ μετά από τσίμπημα εντόμου.
Άμεση υπήρξε και αυτή την φορά η αντίδραση της Λιμενικής Αρχής Ελούντας, η οποία συνεκτιμώντας το δύσβατο του σημείου έδωσε οδηγίες σε επαγγελματικό σκάφος που βρισκόταν στην περιοχή να προσεγγίσει, να παραλάβει και να μεταφέρει με ασφάλεια το εν λόγω άτομο μαζί με οικείο της, συνοδεία πλωτού σκάφους του Λιμενικού, σε προσβάσιμο σημείο, προκειμένου να παραληφθεί εν συνεχεία από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για το Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.
Πηγή: ekriti.gr






















