ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ

Σε Χανιά και Ανώγεια ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης

Ο βουλευτής, Σταύρος Αραχωβίτης πρώην υπουργός και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. θα επισκεφτεί τα Χανιά, τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, ενώ την Κυριακή το βράδυ θα μιλήσει στα Ανώγεια.

Θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με φορείς του πρωτογενούς τομέα, συνοδευόμενος από το βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. του Νομού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ . Αραχωβίτη, που θα συνοδεύεται από την αναπληρώτρια τομεάρχη και βουλευτή, Ολυμπία Τελιγιορίδου, έχει ως εξής:
9.45-10.15: Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή.
10.45 -12.00: Επίσκεψη σε μονάδες τυποποίησης ελαιολάδου και βιολογικής καλλιέργειας στη περιοχή της Κίσσαμου.
12.00: Συνάντηση με αλιείς στο λιμανάκι Κολυμβαρίου.
13:30: Επίσκεψη στη Διεύθυνση Γεωργίας στην Αγυιά, συνάντηση με την Διευθύντρια, Μάνια Μυλωνάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.
15:00 Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσκλών, στην οποία εκπρόσωποι συλλογικοτήτων του πρωτογενούς τομέα και Αγροτοκτηνοτρόφοι του Νομού θα τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ομιλία του κ. Αραχωβίτη κατά την οποία θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των παρευρισκομένων και θα αναπτύξει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ενίσχυση του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού τομέα.
Η επίσκεψη του κ. Αραχωβίτη στο Νομό θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας με επίσκεψη και δείπνο στην Ασή Γωνιά.

Μια μέρα νωρίτερα, την Κυριακή, θα μιλήσει στα Ανώγεια στις 8.30 το βράδυ σε εκδήλωση που οργανώνουν η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και η Ν.Ε. Ρεθύμνου.




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ