ΚΡΗΤΗ

7 τα κρούσματα κορωνοϊού σε Οργανισμό της Κρήτης

Συνολικά 7 είναι μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στις υπηρεσίες του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, 5 ακόμη εργαζόμενοι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊο.

Ωστόσο λόγω του ότι η διαδικασία ανίχνευσης covid έγινε μέσω rapid test, δόθηκε η οδηγία στους 5 εργαζόμενους να επισκεφθούν νοσοκομείο του Ηρακλείου και να υποβληθούν εκ νέου σε τεστ,  τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Επίσης όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του Ο.Λ.Η κ. Γιάννη Βαρδαβά, αποφασίστηκε αύριο και την Δευτέρα , οι υπηρεσίες να παραμείνουν κλειστές και να πραγματοποιηθεί απολύμανση στο κτίριο του Ο.Λ.Η, οι εργαζόμενοι όπου είναι εφικτό να μπουν  σε καθεστώς τηλεργασίας ενώ οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν με τηλεφωνικά ραντεβού.

Να σημειωθεί ότι, λόγω των δύο νέων κρουσμάτων που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ώρες στον Ο.Λ.Η, όλο το προσωπικό του Οργανισμού υποβλήθηκε στην διαδικασία του rapid test μέσα από την οποία και τελικά διαγνώστηκαν 5 ακόμη άτομα θετικά στον συγκεκριμένο ιό.

Υπενθυμίζεται ότι στο ΠΑΓΝΗ σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 56χρονος, ο πρώτος εργαζόμενος στον Ο.Λ.Η  που βρέθηκε θετικός στον ιό, ενώ σε καραντίνα στο σπίτι του νοσηλεύεται ο πρόεδρος των εργαζομένων του Ο.Λ.Η σε καλή κατάσταση.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ