ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Απριλίου, με τον Ουρανό να σας ωθεί σε αλλαγές, ξεκινάτε τώρα κάτι καινούργιο και πολύ σημαντικό! Όμως, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 3 του μηνός, προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενώ μια συζήτηση που θα κάνετε σε επαγγελματικό επίπεδο δεν δείχνει να καταλήγει πουθενά. Αφήστε να περάσει και η σημερινή ημέρα και αργότερα θα μπορέσετε να κάνετε την συζήτηση που θέλετε. Οι συζητήσεις πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σήμερα αλλά και στις 25/9 (σημειώστε αυτή την ημερομηνία) ίσως δεν έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι, με την Αφροδίτη (κυβερνήτη πλανήτη σας) να κινείται πλέον δε ορθή φορά μπορείτε σήμερα να βάλετε σε τάξη την συναισθηματική σας ζωή αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Όσοι είστε γεννημένοι τον Απρίλιο  είστε σε μια πολύ καλή φάση, με τις συναντήσεις τις συζητήσεις και τις επαφές να ευνοούνται ιδιαίτερα! Προσέχετε, μια κίνηση που θα κάνετε δεν θα είναι ευνοϊκή για την επαγγελματική σας ζωή, ενώ σήμερα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σε μια συζήτηση οικονομικού περιεχομένου δεν θα έχετε από τους συνομιλητές σας την ανταπόκριση που περιμένετε. Αποφύγετε την σκληρή κριτική και φροντίστε τα παιδιά και τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Γενικά σήμερα είναι μια αντιφατική ημέρα, μόνο εσείς που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο θα μπορούσατε να κερδίσετε πολλά.

Δίδυμοι
Εσείς οι Δίδυμοι, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να είναι σε δυσμενή όψη μπορεί σήμερα (αλλά και στις 26/9) να κάνετε συζητήσεις οι οποίες δεν θα καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως ακούσετε σκληρά λόγια ή  αντίθετα ίσως εσείς πείτε σκληρά λόγια στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ιδιαίτερα αν τα λόγια αυτά έχουν και οικονομικό χαρακτήρα. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Νέοι φίλοι μπορεί να μπουν στη ζωή σας ενώ η Αφροδίτη ευνοεί τις συζητήσεις αλλά και τις μετακινήσεις. Σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να κάνετε κάποιες υπερβολές, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, με την Σελήνη(κυβερνήτη πλανήτη σας) να βρίσκεται στον Λέοντα και να δέχεται μια πολύ καλή όψη, ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση και με την εργασία σας θα μπορούσε να αποδώσει πολλά. Όμως,  με το ακόμη ενεργό τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να σας κυριεύσει η ανάγκη να αλλάξετε πολλά στην κοινωνική ή την επαγγελματική σας ζωή. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουλίου το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα δεν φέρνει το αποτέλεσμα που θέλετε σε μια συζήτηση πάνω στα οικογενειακά σας θέματα. Αποφύγετε την σκληρή κριτική, αποφύγετε λόγια που πληγώνουν, ενώ ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι προωθείται. Η νέα θέση του Δία μπορεί να αλλάξει πολλά για εσάς που είστε γεννημένοι τον Ιούνιο, μπορεί να αλλάξει τη καθημερινή σας ζωή, με πολλούς από εσάς να ασχολούνται με το αυτοκίνητό σας ( να το αλλάξετε ή να το βελτιώσετε). Οι σχέσεις σας επίσης με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας αλλά και θέματα που έχουν σχέση με χαρτιά και έγγραφα μπορεί να αλλάξουν.

Λέων
Σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα για τους Λέοντες που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, μπορείτε να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και με αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορείτε  να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία καθώς με την Αφροδίτη που κινείται πλέον σε ορθή φορά οι σκέψεις σας είναι σωστές. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 4-6 Αυγούστου μπορείτε να έχετε γλυκές, συναισθηματικές επαφές ενώ το τρίγωνο Άρη-Ουρανού δείχνει θεαματικές αλλαγές και σας ανοίγει νέους δρόμους για ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις. Βέβαια μια συζήτηση που θα κάνετε για δουλειά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας  ίσως να μην πάει και τόσο καλά αν έχετε μια επιθετική συμπεριφορά, προσέχετε λοιπόν. Σήμερα είναι μια ημέρα που νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πολλά, όμως  συζητήσεις, συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται. Τα οικονομικά σας όμως ευνοούνται γενικότερα.

Παρθένος
Εσείς οι Παρθένοι διανύετε μια αρκετά περίεργη περίοδο, με όσους έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο να είστε μέσα στην ευτυχία, κάτι όμως είναι απατηλό, κάτι δεν είναι ακριβώς όπως το θέλετε ή όπως το νομίζετε. Μια νότα αισιοδοξίας ίσως να μην είναι αληθινή και αυτό θα το δείτε λίγο αργότερα, θα πρέπει λοιπόν να μείνετε γειωμένοι και προσγειωμένοι. Μια μυστική κίνηση που θα κάνετε ίσως αποδώσει σε οικονομικό επίπεδο. Αντίθετα τα τρέχοντα οικονομικά δεν δείχνουν να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, με μια συζήτηση που θα κάνετε να μην σας αποδίδει άμεσα στα οικονομικά σας. Αν μάλιστα τα οικονομικά αυτά έχουν σχέση και με την οικογένειά σας ενδεχομένως να πάρουν μια απρόοπτη τροπή, ειδικά να έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 του μηνός. Προσέχετε λοιπόν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε σήμερα να περιμένετε πολλά από την κοινωνική σας ζωή, ενώ τα δημιουργικά σας σχέδια προωθούνται! Ωστόσο το τετράγωνο του Ερμή από το δικό σας ζώδιο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ασυνεννοησία σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και κάποια οικογενειακά θέματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς για να εξομαλυνθούν. Ο Ουρανός απέναντί σας επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Οκτωβρίου δημιουργώντας σας την ανάγκη να αλλάξετε όσα δεν σας ικανοποιούν σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών. Όμως προσοχή, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις χωρίς να έχετε σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεων σας!

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς, ιδιαίτερα για όσους είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, μετά τις 10 Νοεμβρίου, εξακολουθεί να υπάρχει η ανάγκη να επιβιώσετε στον επαγγελματικό σας χώρο! Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο με μια σχέση ή μια συνεργασία να είναι στον ορίζοντα αν και έχετε υπεραισιοδοξήσει. Μην δίνετε όμως αφορμές για σχόλια ειδικά στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας γιατί εύκολα μπορεί να σχολιαστείτε.

Τοξότης
Τοξότες μου, παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος μπαίνει στο δικό σας ζώδιο, σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για εσάς ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, με μια σχέση ή μια συνεργασία να μπορούσε να επιτευχθεί. Πολλές αλλαγές περιμένουν εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Δεκεμβρίου, ανοίξτε λοιπόν την καρδιά σας και υποδεχθείτε κάτι απρόσμενο, κάτι ιδανικό για εσάς (ένα ταξίδι, έναν έρωτα, μια μεγάλη τύχη)! Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου κάνετε τώρα κάποιες υπερβολές τις οποίες θα δείτε από το τέλος Σεπτεμβρίου και μετά. Μια συζήτηση οικονομικού περιεχομένου με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν ευνοείται.

Αιγόκερως
Εσείς οι Αιγόκεροι μπορείτε σήμερα να συζητήσετε για ένα σημαντικό οικονομικό θέμα το οποίο θα αποδώσει και θα βοηθήσει μάλιστα και την οικογένειά σας, ενώ η συναισθηματική σας ζωή κάπου αλλάζει. Αν είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι, για εσάς όμως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Ιανουαρίου  μια συζήτηση επαγγελματικού ενδιαφέροντος δεν  μπορεί να αποδώσει! Αποφύγετε την σκληρή κριτική, τα λόγια που λένε και πάνω από όλα  μην κλείσετε συμφωνίες οι οποίες δεν έχουν τις ιδανικές προδιαγραφές. Ρίξτε τους τόνους.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, θα δείτε τους φίλους σας  να βοηθούν στη σταθεροποίηση των σχεδίων σας ενώ προωθούνται οι συζητήσεις με τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Βέβαια, για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 10-12 Φεβρουαρίου ο Άρης απέναντί σας δείχνει ένταση και μεγάλη κινητικότητα, προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα. Τα οικονομικά σας ευνοούνται.

Ιχθείς
Ο χώρος της εργασίας μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποδοτικός σήμερα για εσάς τους Ιχθύς, αν και από εδώ θα πέρα όσοι είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, μιας και κάτι στον επαγγελματικό χώρο ενδεχομένως να μην  είναι τόσο ιδανικό όσο δείχνει, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου βλέπετε τα πράγματα ιδανικά, κρατήστε όμως μικρό καλάθι. Μια συζήτηση που θα κάνετε πάνω σε οικονομικά θέματα ίσως να μην είναι ιδανική, κυρίως αν εμπλέκονται σε αυτήν και φιλικά σας πρόσωπα. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την εργασία σας από τώρα και στο εξής θα αποδώσει.

Πηγή: astrologos.gr




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ