Δήμος Πλατανιά

Ολοκληρώθηκε η δράση “Δια Ζώσης Νομικής Πληροφόρησης” στο Δήμο Πλατανιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι, η δράση “Δια Ζώσης Νομικής Πληροφόρησης” , όπου Νομικοί συνεργάτες του ΙΝΕ ΓΣΕΕ απάντησαν εξατομικευμένα σε ερωτήματα που έθεσαν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες σχετικά με το κοινωνικό – ασφαλιστικό σύστημα όλων των Ταμείων και τα εργασιακά δικαιώματα.

Δωρεάν υπηρεσίες Νομικής υποστήριξης έλαβαν ενενήντα (90) άτομα, κυρίως για θέματα συνταξιοδοτικού περιεχομένου, αλλά και για εργασιακά ζητήματα. Θα ακολουθήσει με αλληλογραφία εξειδικευμένη ενημέρωση στα θέματα που ετέθησαν στους ενδιαφερόμενους.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης, σε δήλωση του είπε τα παρακάτω “… ευχαριστούμε θερμά τους Νομικούς Συμβούλους και το προσωπικό του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης , για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και την έγκυρη πληροφόρηση που παρείχαν στους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Η συμμετοχή του κοινού ήταν πολύ ικανοποιητική και ευελπιστούμε σε παρόμοιες μελλοντικές συνεργασίες που έχουν ως κύριο στόχο την υποστήριξη των Δημοτών του Δήμου Πλατανιά και όχι μόνο…”




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ