ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ο καιρός της Τετάρτης 13 Μαρτίου

Σήμερα Τετάρτη (13/3) στην Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση από το Meteo.gr:

Στα Χανιά

Αραιές νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στα Χανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ηράκλειο

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται αρχικά, ωστόσο αργά το απόγευμα τα σύννεφα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί έντονη βροχόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο

Αραιές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Τα σύννεφα θα πυκνώσουν νωρίς το απόγευμα και θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο

Πυκνές νεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας το πρωί. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν έντονες βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Χαρτης




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ