Δήμος Κισάμου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Kίσαμος: Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι – Οι αρμοδιότητες τους

Ο Δήμαρχος  ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους ως έμμισθους Αντιδημάρχους του Δήμου Κισσάμου, με θητεία από 3/1/2024 μέχρι 30/6/2026, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

*Τον κ. Κελαϊδή Ιωάννη του Παναγιώτη καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες επί των θεμάτων:

Αθλητισμού, Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Νεολαίας.

Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, λειτουργία και εποπτεία Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κισσάμου

Προστασίας και φροντίδας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Λειτουργίας      και      ασφάλειας      των      παιδικών      χαρών      και      λειτουργίας      του      Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Κισσάμου

Τέλεσης Πολιτικών Γάμων

*Τον κ. Σκορδυλάκη Γεώργιο του Βασιλείου καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Την ευθύνη λειτουργίας της υπηρεσίας Καθαριότητος

Την λειτουργία και συντήρηση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων- ΣΜΑ Των θεμάτων Ανακύκλωσης

Την εποπτεία και τον συντονισμό του ανθρώπινου δυναμικού της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Την ευθύνη του Γραφείου Κίνησης, καυσίμων και συντήρησης του στόλου οχημάτων – μηχ/των κ.λ.π. του Δήμου.

Την ευθύνη των θεμάτων διαχείρισης των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων Την τέλεση Πολιτικών Γάμων

*Τον κ. Καρτσωνάκη Γεώργιο του Βασιλείου καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Την ευθύνη λειτουργίας των υπηρεσιών Υδροάρδευσης-Αποχέτευσης, της διαχείρισης και συντήρησης συστημάτων ύδρευσης-άρδευσης-αποχέτευσης και αντλιοστασίων.

Την τέλεση Πολιτικών Γάμων

*Τον κ. Μακράκη Γεώργιο του Ευαγγέλου καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες επί θεμάτων:

Πολιτισμού, Τουρισμού, Οργάνωση και Προετοιμασία Τουριστικής Προβολής του Δήμου, Ανάδειξη Πολιτιστικών και Πεζοπορικών Διαδρομών

Την τέλεση Πολιτικών Γάμων

Επίσης, ορίζει τον κ. Μακράκη Γεώργιο του Ευαγγέλου κατά τόπον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητος Ιναχωρίου και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Την γενική εποπτεία επί όλων των θεμάτων της Δ.Ε. σε συνεργασία με τους καθ’ ύλην αρμόδιους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δ.Ε.

Ακόμα ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γλαμπεδάκη Βασίλειο του Ευτυχίου, ως άμισθο Αντιδήμαρχο του Δήμου Κισσάμου, με θητεία από 3/1/2024 μέχρι 30/6/2026, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες επί θεμάτων:

Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, λειτουργίας βρεφονηπιακών σταθμών Δήμου Κισσάμου και αρμόδιος επικοινωνίας και συνεργασίας επί των θεμάτων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κισσάμου –Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Την τέλεση Πολιτικών Γάμων

*Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κελαϊδής Ιωάννης του Παναγιώτη, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον άμισθο Αντιδήμαρχο κ. Γλαμπεδάκη Βασίλειο του Ευτυχίου.




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ