Γεύση - Ψυχαγωγία

Η Τζένιφερ Λόπεζ ένιωθε «ανασφαλής» με το σώμα της μετά τη γέννηση των παιδιών της

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) στην εκδήλωση των ετήσιων βραβείων «Daytime Beauty Awards» παραδέχτηκε ότι μετά τη γέννηση των παιδιών της το 2008 «ένιωθε ανασφάλεια και αβεβαιότητα».

Με αφορμή την βράβευση της προσωπικής της γυμνάστριας και συγγραφέα Τρέισι ‘Αντερσον (Tracey Anderson) η σταρ αποκάλυψε στο κοινό πώς ήταν εκείνη που την ενθάρρυνε να νιώσει καλύτερα με το σώμα της μετά τη γέννα καθώς «οι μέθοδοι και η αφοσίωση στην τέχνη της την κρατούν στην κορυφή του παιχνιδιού» όπως είπε.

«Έχω σκεφτεί πολύ τελευταία, επανεξετάζοντας τις προηγούμενες εκδοχές του εαυτού μου για να αγκαλιάσω πλήρως τον εαυτό μου τώρα» είπε η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το E! Online. «Και θυμήθηκα πόσο πολύ η Τρέισι με ενθάρρυνε να γιορτάζω κάθε εκδοχή του σώματός μου όλα αυτά τα χρόνια και να συνεχίσω να ανεβαίνω καθώς η δική μου ζωή και οι ανάγκες μου άλλαζαν. Γνώρισα την Τρέισι αμέσως μετά την γέννηση των διδύμων μου. Της τηλεφώνησα σε μια εποχή που ένιωθα ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Αναρωτιόμουν αν θα ξαναγίνω ποτέ όπως ήμουν πριν -όπως κάνουν οι περισσότερες νέες μαμάδες μετά τη γέννα» συνέχισε η πολυτάλαντη ηθοποιός και τραγουδίστρια.

ΤΖΕΝΙΦΕΡ

Σημειώνεται ότι η Τρέισι ‘Αντερσον είναι διάσημη γυμνάστρια του Χόλυγουντ στο πελατολόγιο της οποίας φιγουράρουν μεταξύ άλλων η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μαντόνα και η Γκουίνεθ Πάλτροου.

ΤΡΕΙΣΙ

«Ήρθε στη ζωή μου και με βοήθησε να αγκαλιάσω τον νέο εαυτό μου. Με βοήθησε να είμαι και να συνειδητοποιήσω ότι μπορούσα να είμαι πιο δυνατή από ποτέ» ανέφερε η Λόπεζ, η οποία έχει δύο παιδιά την Έμα και τον Μαξ με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ ‘Αντονι.




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ