ΕΛΛΑΔΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ:
Εύνοια δίνεται σε όσους ασχολούνται με τα κοινά και τις δημόσιες σχέσεις. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα θα φέρει στο διάβα σας πολλούς ανθρώπους που εκτός από φίλοι και ομοϊδεάτες, μπορεί να αποδειχθούν και χρήσιμοι, επαγγελματικά, αλλά και σε θέματα γραφειοκρατίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ζήλος και αφοσίωση στους στόχους, φέρνουν επιτυχία. Είστε τα κατάλληλα πρόσωπα για να βγάλετε τη δουλειά σας, από μία μεγάλη κρίση, με τον πιο έξυπνο τρόπο. Ευκαιρίες για κέρδη θα υπάρξουν πολλές αυτό το διάστημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετά εσωστρεφείς και επιφυλακτικοί, δεν θα αφήσετε περιθώριο σε κανέναν να σας πλησιάσει ερωτικά, όσο κι αν φαίνεται να έχετε ανάγκη τη συντρόφευση. Οσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, ακούστε τι έχει να σας πει το ταίρι σας και μην το παίζετε, αδιάφοροι.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εδώ και καιρό βρισκόσασταν σε κατήφεια. Μπορεί να ήσασταν και στα όρια της κατάθλιψης και της απομόνωσης. Τώρα όμως, έρχεται η ώρα να βγείτε στην κοινωνία, και να ενταχθείτε ξανά, στο κοινωνικό σύνολο που για καιρό σας φόβιζε. Μεγάλες αλλαγές, με ήπιο και ήρεμο τρόπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ευεργετικό το διάστημα για νέα ξεκινήματα, τόσο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, όσο και γι αυτούς που αναζητούν εργασία. Στον τομέα του  ανταγωνισμού θα κάνετε θαύματα κάτω από την καθοδήγηση ενός ατόμου, εμπειρότερου από εσάς. Σταθερά οικονομικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Επικοινωνείτε άψογα με τον άνθρωπό σας και αυτό κάνει τη σχέση σας, ένα ασφαλές συναισθηματικό καταφύγιο. Αν έχετε πάρει την απόφαση να προχωρήσετε, μην διστάσετε να προτείνετε γάμο, ακόμα κι αν εσείς είστε η γυναίκα. Νέες γνωριμίες, για τους ελεύθερους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Μπορεί να φαίνεστε αδρανείς, τεμπέληδες και βαριεστημένοι, το μυαλό σας όμως δουλεύει ασταμάτητα. Θα βρείτε λύσεις αυτό το διάστημα, σε θέματα που δεν πιστεύατε ότι θα λύνατε ποτέ. Το μόνο που θα σας λείπει, θα είναι το πρόσωπο που θα τρέξει για σας, επειδή εσείς, βαριέστε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρόλο που «τεμπελιάζετε» και η δουλειά δεν σας απασχολεί, σας δίνεται εύνοια στις δουλειές. Με υπομονή, στωικότητα και ψυχραιμία απέναντι στα ξαφνικά γεγονότα, θα καταφέρετε να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας και οικονομικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Συγκρατήστε λίγο τις επιθυμίες σας γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί ο τρόπος που προσεγγίζετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο έρωτας ναι μεν, παίζει σημαντικό ρόλο για σας, αλλά δεν πρέπει να ξεφεύγετε της πεπατημένης στην αναζήτησή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μοναχικό το διάστημα αυτό, καθώς νιώθετε ότι κανείς δεν είναι δίπλα σας, αλλά επιτέλους, σταματήστε τη γκρίνια. Αυτό το αίσθημα της απόρριψης, που νιώθετε μονίμως, δίνει τη θέση του στη χαρά. Ενθουσιασμός για μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σταθερότητα στη δουλειά και στα οικονομικά, είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αυτή την περίοδο θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για συνεργασίες και συνεταιρισμούς, αρκεί να είστε προσεκτικοί με την υπογραφή σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θεωρώντας ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο της μοναξιάς και νιώθετε μόνιμα ένα αίσθημα ότι κανείς δεν σας αγαπάει, θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε αυστηρή αυτοκριτική και να βρείτε πού κάνετε το λάθος στις σχέσεις. Ανανέωση και αναζωογόνηση.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Εχει αρχίσει να συντελείται μια μεγάλη αλλαγή μέσα σας, προς το καλύτερο. Παλιές φοβίες και άγχη, δίνουν τη θέση τους στην ενεργητικότητα και τη χαρά. Χαρούμενες σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό σας, και το προικίζουν με δημιουργικότητα και όμορφες ιδέες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οσοι έχετε μείνει καιρό εκτός αγοράς εργασίας ήρθε η ώρα να μεγαλουργήσετε. Νέες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας, νέοι ορίζοντες και καλές οικονομικές απολαβές. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ευνοείστε για επέκταση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι σχέσεις που πέρασαν αλώβητες την μεγάλη κρίση, βαδίζουν οριστικά και αμετάκλητα προς τη σταθερότητα, ίσως και την επισημοποίηση. Οσοι χρειάστηκε να χωρίσετε οριστικά, νέα πρόσωπα στον ορίζοντα, σας ενθουσιάζουν και ανεβάζουν τη λίμπιντο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Απείθαρχος ο τρόπος που προσπαθείτε να διάγετε τον καθημερινό σας βίο. Ίσως αυτό να οφείλεται με μια ασίγαστη εσωτερική ένταση, που δεν μπορεί να βρει μέσο εκτόνωσης, ίσως πάλι, φταίει το ότι δεν έχετε κάτι σταθερό στη ζωή σας, σαν σημείο αναφοράς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να μείνετε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους. Ωστόσο, φέρνετε εις πέρας, ό,τι κι αν σας ανατεθεί. Προτιμήστε να παραμείνετε στα απολύτως απαραίτητα, τώρα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είστε επιρρεπείς στην απιστία και αυτό θα γίνει εμφανές. Μπορεί να αποκαλυφθείτε και τότε θα πρέπει να αποφασίσετε τι διακυβεύεται. Η σταθερότητα μιας σχέσης ή η προσωπική σας ικανοποίηση και επιβεβαίωση; Μόνο ο χρόνος μπορεί να απαντήσει καίρια, σ’ αυτό.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Από την δόξα και την αναγνωρισιμότητα στις όμορφες και τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Αυτό το διάστημα τα έχει όλα για σας, και μάλιστα στο πιάτο. Να δώσετε σημασία στις συμβουλές των πιο έμπειρων ή και πιο ηλικιωμένων. Κάτι παραπάνω έχουν να σας πουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρακτική εφαρμογή και αποδοχή των ιδεών σας, απογειώνει την επαγγελματική σας ζωή. Οι συνεργάτες σας θεωρούν τον καλύτερο σύμβουλο και προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Μεγάλο το κέρδος, θα το διαπιστώσετε μόλις πάτε στην τράπεζά σας

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με ένα αίσθημα ισότητας και δικαιοσύνης, συμπεριφέρεστε στις σχέσεις σας και επιφέρετε αρμονία όπου χρειάζεται. Με εξαιρετική γνώση των ορίων και των δυνατοτήτων σας, ξεκινάτε μια καινούρια ζωή με τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Aρμονικά δεμένοι με το περιβάλλον και τους ανθρώπους που το απαρτίζουν, η καθημερινότητά σας περνάει σε «άλλο» επίπεδο. Οι αλλαγές έρχονται ευχάριστα σε σας αλλά συντελούνται και άλλες, δικές σας, εσωτερικές, που φέρνουν ευρύτητα οριζόντων και νέο ενθουσιασμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Eπιστημονική ακρίβεια στην προσέγγιση των υποθέσεών σας και οι λύσεις στα προβλήματα δίνονται εύκολα. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τους πιο έμπειρους. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Oι ερωτικές ευκαιρίες σκάνε σαν τα μανιτάρια, από το πουθενά. Εσείς όμως, δεν ενδίδετε έτσι απλά. Ζητάτε κάτι πιο σοβαρό, που να σας παρέχει συναισθηματική ασφάλεια και να εξασφαλίζει μακροβιότητα και σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Xωρίς ιδιαίτερη διάθεση για οτιδήποτε, η καθημερινότητα είναι για σας ένας βραχνάς, που δεν θέλετε με τίποτα να υπάρχει. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις τρέχουν, τα γεγονότα και οι εξελίξεις είναι σε διαρκή ροή. Γι αυτό, ανασκουμπωθείτε. Η αισιοδοξία θα ξαναγυρίσει στο τέλος τους εβδομάδας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Oι πρακτικές εφαρμογές των ιδεών σας θα είναι το κλου της εβδομάδας. Θα πετύχετε πολλά σε επενδυτικές αλλά και εμπορικές δραστηριότητες και ευνοείστε αν γράφετε ή είτε ομιλητές. Τα οικονομικά, μπαίνουν σε μια περίοδο ανάκαμψης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Aισθηματικά διλήμματα, που εσείς προκαλείτε στο ταίρι σας, εξαιτίας της νεφελώδους, θα λέγαμε, ηθικής σας. Είστε τόσο παρορμητικοί στις ερωτικές σας επιδιώξεις, που δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε ακόμα και τις σταθερές σχέσεις σας, για χάρη του εφήμερου έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα πρέπει να συμπεριφερθείτε συντηρητικά προς όλους, αν θέλετε να έχετε συμπαράσταση και βοήθεια στα θέματα που σας απασχολούν. Το αίσθημα της δικαιοσύνης που σας διακατέχει, θα φέρει στο δρόμο σας ανθρώπους, που έχουν τη δύναμη και τις γνώσεις για να σας βοηθήσουν

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η συγγραφή επιστημονικών δοκιμίων θα έχει μεγάλη εύνοια αυτό το διάστημα, αλλά και οι συγγραφείς γενικότερα. Οι υποθέσεις σας που εκκρεμούν, τώρα διευθετούνται, ενώ παρουσιάζονται ευκαιρίες για επέκταση, επαγγελματική και οικονομική.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Πολλές οι γνωριμίες για τους ελεύθερους, αλλά και για όσους βρίσκονται σε σχέσεις και έχουν διάθεση για ατασθαλίες. Οι πειρασμοί ξεπετάγονται από παντού στο δρόμο σας και είναι στο χέρι σας αν θα ρισκάρετε ή όχι τη σταθερότητα μιας σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα εκφράσετε ελεύθερα και αβίαστα τη γνώμη σας, προς το περιβάλλον σας, και θα γίνετε εύκολα αποδεκτοί. Η υπομονή που θα δείξετε σε κάποιες καταστάσεις, θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς την επιτυχία των επιδιώξεών σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο επαγγελματικός τομέας προσφέρει μοναδική σταθερότητα και καθώς τα δημιουργικά σας ταλέντα ξεδιπλώνονται, η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη. Το πόσο πολύ θα αναγνωριστούν οι ικανότητές σας θα το διαπιστώσετε στις απολαβές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ισορροπία των σταθερών σχέσεων, αυτών που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην πάροδο του χρόνου, δεν είναι δυνατόν να διαταραχθεί ούτε από εξωγενείς παράγοντες, ούτε από τρίτους που προσπαθούν να σας επηρεάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Υπερκινητικοί και με έντονη δραστηριότητα παρουσιάζεστε αυτό το διάστημα. Δεν θα σας χωράει ο τόπος. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε καταπιεσμένα συναισθήματα, που δεν βρίσκουν διέξοδο, αλλά μπορεί και να οφείλεται σε επιπλέον άγχος. Πρέπει να ηρεμήσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για εποικοδομητικές συνεργασίες, αλλά θα πρέπει να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας και να εξετάσετε εξονυχιστικά τους όρους συμμετοχής και τα ψιλά γράμματα. Οικονομική ύφεση, ευτυχώς, προσωρινή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σας ζωή, δείχνει το καλό της πρόσωπο. Αισθήματα τρυφερότητας και αγάπης που εκδηλώνονται αβίαστα προς τον ερωτικό σας σύντροφο, απογειώνουν τη σχέση. Οι ελεύθεροι όλο και κάποια γνωριμία θα κάνετε αυτό το διάστημα.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ