Νομός Χανίων ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Xανιά: Περιόδευσε στο Σέλινο η Σέβη Βολουδάκη

Την Τρίτη, 9 Μαΐου το απόγευμα, η κ. Βολουδάκη, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, επισκέφθηκε τα χωριά Κάντανο, Κουντούρα και Παλαιόχωρα Σελίνου, συναντήθηκε με κατοίκους, αγρότες, εργαζόμενους στους τομείς του τουρισμού, της εστίασης, και συζήτησε μαζί τους για τα υπαρκτά και σημαντικά προβλήματα της περιοχής.

Οι πολίτες αναφέρθηκαν στις δυσκολίες της περιοχής τους και στην ανασφάλεια που τους προκαλούν οι προβληματικές ή ανύπαρκτες υποδομές, η έλλειψη δασκάλων, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η αύξηση του κόστους μεταφοράς προϊόντων, ζωοτροφών, φυτοφαρμάκων, η γενικευμένη ακρίβεια.

Η κ. Βολουδάκη δήλωσε: «Το Σέλινο είναι μια περιοχή του Νομού ευλογημένη, και για τα προϊόντα της και για τις φυσικές ομορφιές της. Απόδειξη για αυτό είναι οι χιλιάδες τουρίστες, Έλληνες και ξένοι που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.  Οι συζητήσεις που κάναμε με τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται εδώ ήταν χρήσιμες και αποκαλυπτικές· οι ανησυχίες των πολιτών δεν απηχούν απλά τις δυσκολίες που προκύπτουν από το διεθνές περιβάλλον μετακυλίοντας τις επιπτώσεις στην τσέπη του κάθε εργαζόμενου και της οικογένειάς του, της κάθε επιχείρησης. Πρόκειται για ανασφάλεια και δυσπραγία που προκύπτει από ένα δυσλειτουργικό κράτος που δεν λαμβάνει υπόψιν, ούτε τις ιδιαιτερότητες των απομακρυσμένων περιοχών, ούτε τα δικαιώματα των πολιτών, ούτε την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών τους, οδηγώντας, κατά αυτόν τον τρόπο σε ερημοποίηση της υπαίθρου και εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Η Νέα Δημοκρατία, στη νέα της κυβερνητική θητεία, οφείλει να συντρέξει του κατοίκους της υπαίθρου ουσιαστικά και να δώσει λύση σε χρόνια προβλήματα που τους ταλαιπωρούν, και είμαι βέβαιη ότι θα το κάνει».ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ