Γεύση - Ψυχαγωγία Νομός Χανίων

Xανιά: Η «Παραδοσιακή Στράτα» του Δήμου πάει στην Αγία Μαρίνα, σήμερα Τρίτη

Με μεγάλη επιτυχία, κέφι, ενθουσιασμό και κυρίως αγάπη γιατην Παράδοση συνεχίζεται κάθε Τρίτη, η αναβίωση του μουσικοχορευτικού δρώμενου της «Παραδοσιακής Στράτας», από τον Δήμο Χανίων.

Αυτή την Τρίτη, 20/9/2022, η «Παραδοσιακή Στράτα» πάει στην Αγ. Μαρίνα για να πλαισιώσει τις δράσεις του Δήμου Χανίων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Στόχος αυτής της στράτας είναι η διασύνδεση τόπων και φορέων και η ανάδειξη της ομορφιάς της περιπατητικής βόλτας, όπως και του κάλους και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιαστικήςπεριοχής.

Η «Παραδοσιακή Στράτα»ξεκινά στις 19.30 από την διασταύρωση Ρωμιοσύνης και Καποδίστρια στην Αγιά Μαρίνα,θα κατέβει στην Κισάμου, θα στρίψει μέσα στη Θεοτοκοπούλου και θα φτάσει στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα για να αρχίσει ο χορός.

Τη δράση διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, ενώ συμμετέχουν ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Ακρωτηρίου “Σ.Καγιαλές” και το Σωματείο ΑΜΕΑ Νομού Χανίων Κωφοί κι Ακούοντες αλλά και οι εθελοντέςτου Περιφερειακού Τμήματος Χανίων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ