Νομός Χανίων

Xανιά: Εξιχνιάστηκαν μία ληστεία και 4 κλοπές – Tρεις συλλήψεις

Εξιχνιάστηκε, μια υπόθεση ληστείας και τέσσερις υποθέσεις κλοπών, στα Χανιά και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών Βούλγαρων, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, τιμαλφών και διαφόρων αντικειμένων. Επιπλέον, οι αλλοδαποί συνελήφθησαν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.12.2022 έως και 02.01.2023 είχαν διαπράξει μια ληστεία σε οικία και τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικία και επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, επαγγελματικούς εξοπλισμούς, είδη τροφίμων και οινοπνευματωδών ποτών συνολικής χρηματικής αξίας 7.700 ευρώ.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των αλλοδαπών και σε Ι.Χ.Ε. οχήματά τους, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγητικό όπλο, 2 μαχαίρια, 11 φυσίγγια, πλήθος κοσμημάτων, χρυσαφικών, τιμαλφών και διάφορων αντικείμενων, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε να και αποδόθηκε στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ