Γεύση - Ψυχαγωγία Νομός Χανίων

Βάλια Αλεξίου : Στην επόμενη φάση του “The Voice” η αδερφή του στενού συνεργάτη του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Με ένα τραγούδι που έχει ερμηνεύσει η Βίκυ Λέανδρος, ανέβηκε στη σκηνή του “Voice” η Κρητικοπούλα Βάλια Αλεξίου και … κέρδισε το επόμενο βήμα!

Η Χανιώτισσα Βάλια Αλεξίου, με καταγωγή και από το Ρέθυμνο, που τα τελευταία 14 χρόνια διαγράφει τη δική της πορεία στα μουσικά πράγματα τοπικά, διαγωνίστηκε με το τραγούδι Μόνο Εσύ-Apres toi και πλέον αποτελεί μέλος της ομάδας του Σάκη Ρουβά.

Μετά την εμφάνισή της και την εξασφάλιση της συνέχειας στο παιχνίδι, ανέφερε: «Ένα μουσικό ταξίδι ξεκινάει, χαίρομαι πολύ που είμαι στο the voice of Greece, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ εκπροσωπώντας όλους εσάς και την Κρήτη μας, κάνοντάς σας υπερήφανους».

H γνωστή τραγουδίστρια στο Κρητικό κοινό που μετράει 14 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας σε όλη την Κρήτη και την Αθήνα, τραγούδησε το “Μόσο εσύ” αναγκάζοντας τον Σάκη Ρουβά να “γυρίσει” και να την πάρει στην ομάδα του.

Η Βάλια Αλεξίου είναι η αδερφή του Γιάννη Αλεξίου, ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στην εκλογική μάχη που έδωσε διεκδικώντας την Περιφέρεια Κρήτης.

  • Στη φώτο ο Γιώργος Λιανός με τον αδερφό της Γιάννη Αλεξίου