ΔΙΕΘΝΗ

Τρομακτικό βίντεο: Οδηγός μηχανής εκσφενδονίστηκε 7,5 μέτρα στον αέρα μετά από σύγκρουση

Σε βίντεο καταγράφηκε η τρομακτική στιγμή που ένας μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με υψηλή ταχύτητα και πετάχτηκε στον αέρα.

Ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε περίπου 7.5 μέτρα στον αέρα πριν προσγειωθεί πάνω στο καπό αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση στον αγώνα δρόμου North West 200 που γίνεται στη Βόρεια Ιρλανδία. Συμμετείχε σε μια προπόνηση στην αγωνιστική πίστα όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με τον φράκτη ασφαλείας.

Ο ίδιος μοιράστηκε το στιγμιότυπο στη σελίδα του στο Facebook διαβεβαιώνοντας πως είναι καλά: «Είμαι εντάξει, απλά πονάω πολύ» τόνισε. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail», ο τυχερός οδηγός γλύτωσε μόνο με γρατσουνιές και μώλωπες. Στη συνέχεια, εξήγησε τι προκάλεσε το ατύχημα που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή και πόσο τυχερός ήταν που ξέφυγε από σοβαρό τραυματισμό: «Δυστυχώς, δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσα να κάνω με αυτή την ταχύτητα. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την υποστήριξη… όλο το ιατρικό προσωπικό έκανε ένα εξαιρετικό έργο».

Το North West 200 είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στη Βόρεια Ιρλανδία με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς των δικύκλων να επισκέπτονται για να δουν τους καλύτερους μοτοσικλετιστές στον κόσμο να ανταγωνίζονται.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ