Γεύση - Ψυχαγωγία

Το Ναυάγιο: Μία ακόμα τραγωδία λίγο πριν το τέλος-Καμία δικαίωση!

Όσο η δίκη για το τραγικό ναυάγιο του «Φοίνιξ» στη σειρά του MEGA, εξελίσσεται, ένα νέο θρίλερ Θα δούμε να διαδραματίζεται στο σπίτι του Ιπποκράτη. Το τέλος του λιμενικού πλησιάζει και θα είναι τραγικό μιας και τα εγκλήματά του βγαίνουν στο φως.

Η Ειρήνη καταθέτει στο δικαστήριο και όσα αφηγείται πηγαίνουν κόντρα σε όσα της ζήτησε ο σύζυγός της να πει. Ο Ιπποκράτης το μαθαίνει και έξαλλος της φέρεται βίαια, βγάζοντας πια και σε εκείνη το αδίστακτο πρόσωπό του. Ο λιμενικός την κλειδώνει στο σπίτι εξαπολύοντας απειλές εναντίον της. Ο Πέτρος αντιλαμβάνεται την πολύωρη εξαφάνισή της και τρομαγμένος πηγαίνει στο σπίτι του Ιπποκράτη και οι δυο τους πιάνονται στα χέρια. Η Ειρήνη ακούει τη συμπλοκή των δύο αντρών κλειδωμένη στο δωμάτιο και είναι ανήμπορη να αντιδράσει.

Ο Πέτρος τού ζητάει να παραδεχθεί τα εγκλήματά του, την ίδια ώρα που το Λιμενικό βρίσκει στη Θάλασσα το πτώμα της Ευγενίας. Από τα πρώτα στοιχεία, όλοι μιλούν για δολοφονία και η έρευνα για τον ένοχο αρχίζει. Ακόμη, η Δήμητρα συνθέτει τα κομμάτια του παζλ και υποψιάζεται πως κάτω από τις τριανταφυλλιές ίσως είναι θαμμένη η Κλαίρη. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ιπποκράτη έχει ξεκινήσει. Την επομένη, σύμφωνα με το mytv, ο Ιπποκράτης καλείται να αναγνωρίσει το πτώμα της Ευγενίας και αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι του αφήνοντας πίσω μόνες τη Δήμητρα και την Ειρήνη. Τότε οι δύο γυναίκες βρίσκουν ευκαιρία και βγαίνουν στον κήπο αποφασισμένες να ανακαλύψουν πού βρίσκεται θαμμένο το πτώμα της πρώτης συζύγου του λιμενικού και η αλήθεια που ανακαλύπτουν τις συγκλονίζει. Την ίδια στιγμή, ο Στελής μαθαίνει από τη Λαμπρινή την αλήθεια για το ποιόν του Ιπποκράτη και τρέχει να τον αντιμετωπίσει κραδαίνοντας ένα πιστόλι. Είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον σκληρό άντρα για όσα έχει υπομείνει η Ειρήνη εξαιτίας του.

Λίγα λεπτά μετά, όμως, όλα ανατρέπονται. Η Ειρήνη καταφέρνει και φεύγει από το σπίτι και καταγγέλλει τον Ιπποκράτη στην Αστυνομία τόσο για τον βίαιο χαρακτήρα του όσο και για τον φόνο της Κλαίρης. Ο άντρας μαθαίνει ότι η Ειρήνη τον κατέδωσε και το μυαλό του θολώνει. Επιστρέφει στο σπίτι ξεσπώντας την οργή του πάνω της και πριν το καταλάβει βρίσκεται με ένα μαχαίρι στο χέρι του. Ωστόσο, ο καπετάν Στελής πλησιάζει, ενώ και ο Πέτρος τρέχει κι αυτός στο σπίτι για να προλάβει το κακό. Ταυτόχρονα, εκεί βρίσκεται και η Αστυνομία, η οποία εντοπίζει το πτώμα της Κλαίρης, και ο Ιπποκράτης καλείται να καταθέσει ως ο νούμερο ένα ύποπτος.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ