Γεύση - Ψυχαγωγία

Τηλεθέαση: Σαρώνουν οι Άγριες Μέλισσες

Αν και συνήθως οι δεύτερες σεζόν πετυχημένων σειρών δεν είναι τόσο πετυχημένες όσο οι πρώτες, αυτό σίγουρα δεν ισχύει για τις Άγριες Μέλισσες και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα της τηλεθέασης.

Με συγκλονιστικές ερμηνείες, σενάριο που κόβει την ανάσα και γρήγορη ροή στην υπόθεση, η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 μπήκε δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο και σαρώνει σε τηλεθέαση.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Θεοδοσία εκβίασε την Ελένη ότι θα καταδώσει την ίδια και τις αδελφές της για τον φόνο του Σέργιου και η Ελένη αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μια συμφωνία μαζί της. Και ενώ το χωριό γιορτάζει λόγω του ετήσιου καλοκαιρινού πανηγυριού τους, το γιορτινό κλίμα θα διακοπεί αφού η Ελένη μπαίνει στο γραφείο του ενωμοτάρχη και ομολογεί τη δολοφονία του Σέργιου.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Την πρώτη ευθεία μάχη με τις “Άγριες Μέλισσες” είχε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος αλλά και ο Έκτορας Μποτρίνι που επέστρεψε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα με τον “Εφιάλτης στην κουζίνα”. Βέβαια, στο ίδιο πεδίο βρέθηκε και ο Ανδρέας Γεωργίου με τις “8 Λέξεις”.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, η συγκεκριμένη μέρα αποδείχθηκε… εύκολη υπόθεση για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες” καθώς κατόρθωσε να αποσπάσει το μεγαλύτερο μερίδιο της τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, οι “Άγριες Μέλισσες” απέσπασαν ποσοστό τηλεθέασης 29,2% στο δυναμικό κοινό και 28,1% στο σύνολο του κοινού.

Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα προγράμματα σημείωσαν τα παρακάτω ποσοστά:

Δυναμικό κοινό

Άγριες Μέλισσες 29,2%

Εφιάλτης στην κουζίνα – 16,5%

The Bachelor – 14.2%

8 Λέξεις – 10.6%

Γενικό σύνολο

Άγριες Μέλισσες 28,1%

8 Λέξεις – 18,4%

Εφιάλτης στην κουζίνα – 13.5%

The Bachelor – 11,7%

Άγριες Μέλισσες – τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου, μια αποκάλυψη βόμβα θα φέρει την Ελένη και τις αδελφές της αντιμέτωπες με το μεγάλο τους μυστικό. Από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Ο Κυπραίος, αποφασισμένος να βοηθήσει την Ελένη, εκβιάζει την Μυρσίνη κι εκείνη αναγκάζεται να ζητήσει χρήματα από την Ανέτ. Θα της αποκαλύψει, όμως, τον πραγματικό λόγο που τα θέλει; Τι θα γίνει αν μάθει ο Δούκας για τον Κυπραίο και τη Μυρσίνη; Ο Κλεομένης βρίσκεται αντιμέτωπος με το ψέμα του. Δεν είναι, όμως, διατεθειμένος να παραδοθεί άνευ όρων και προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να βρουν μια λύση ώστε να είναι και οι δυο κερδισμένοι…

ΠΗΓΗ: thetoc.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ