Γεύση - Ψυχαγωγία

Τηλεθέαση: Ποιοι σαρώνουν και ποιοι κάνουν μονοψήφια στη βραδινή ζώνη

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, ο «Σασμός» ήταν και πάλι ο μεγάλος νικητής. Στο γενικό σύνολο η σειρά του ALPHA σημείωσε μέσο όρο 30,7%, η «Γη της Ελιάς» στο MEGA 26,3%, το «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA 26%, ενώ το σίριαλ του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» ακολούθησε με 17,1%. Στο δυναμικό κοινό, δεν υπήρξαν μεγάλες αλλαγές. Ο «Σασμός» παρέμεινε πρώτος με 30,9%, το «Μαύρο Ρόδο» έκανε 19,3% και «Η Γη της Ελιάς» 18,1%. Η παραγωγή «Αυτή η νύχτα μένει» σημείωσε 17,5%.

Οι υπόλοιποι παίκτες της βραδινής ζώνης αρκέστηκαν σε χαμηλότερα και, ορισμένες φορές, μονοψήφια ποσοστά. Συγκεκριμένα, η σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος» έκανε 11,3% στο σύνολο και 13,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ η μίνι σειρά «Φαντασία» -που προβλήθηκε επίσης στο κανάλι του Αμαρουσίου- έκανε 4,2% στο σύνολο και 4,2% στο δυναμικό κοινό. Το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1 αρκέστηκε στο 5,1% στο σύνολο και στο 4,1% στους τηλεθεατές 18-54.

Τι συμβαίνει στη ζώνη των 20.00

Κάποια κανάλια μπορεί εκείνη την ώρα να προβάλλουν δελτία ειδήσεων, κάποια άλλα όμως φουλάρουν στη ψυχαγωγία και τη μυθοπλασία. Χθες Τετάρτη, οι «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 έκαναν 16,8% στο σύνολο και 23,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ η σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» 21,9% και 19,2% αντίστοιχα. Η σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» περιορίστηκε στο 3,6% στο σύνολο και στο 2,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ η σειρά του OPEN «Η δική μας οικογένεια» στο 3,4% και 2,8%.

Να σημειωθεί ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα προβάλλονται στο πλαίσιο των αλλαγών στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 λόγω Μουντιάλ. Αυτό σημαίνει ότι το κοινό που είχαν θα μοιραστεί είτε στις σειρές, είτε θα παραμείνει σταθερό στο κανάλι και στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» που θα βρεθεί στην εν λόγω ζώνη.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ