ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον 25χρονο Θανάση που είχε εξαφανιστεί – Βρέθηκε απανθρακωμένος…

Ένας 25χρονος από τον Άλιμο, που για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί την Δευτέρα missing alert μετά από έκκληση των γονιών του, βρέθηκε καμένος στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκόπουλου.

 

Ο 25χρονος αγνοείτο από την περασμένη Κυριακή, όπου εκείνη τη μέρα πήρε το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν καινούριο και εξαφανίστηκε. Η αστυνομία ενημερώθηκε και έκτοτε ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. Κάποια στιγμή στις 2.30 ώρα το μεσημέρι της Κυριακής, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκοπούλου.

Μετά την ανακοίνωση του missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, υπήρξαν ομάδες αναζήτησης από τον Δήμο Μακροπόυλου, από την Πολιτική Προστασία, τον Δήμο Σαρωνικού, αλλά και από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

 

Τελικά, το στίγμα εντοπίστηκε κάπου στο δάσος του Κουβαρά. Το μεσημέρι της Κυριακής οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο σε ένα ξέφωτο του βουνού, που από την πίσω πλευρά βρίσκεται η περιοχή της Κακής Θάλασσας στην Κερατέα.

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κλειδωμένο και η έρευνα απλώθηκε. Δυστυχώς, χτες το απόγευμα, της Τρίτης 27ης Σεπτεμβρίου, ο 25χρονος βρέθηκε νεκρός, όντας καμένος, από τη μέση και κάτω και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν απανθρακωμένος.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ