ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ Δήμος Κισάμου

Θ. Σταθάκης: “Υποβαθμίζουν συνειδητά το “Φορολογικό ΚΕΠ»” στην Κίσαμο

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε μια συνειδητή επιλογή υποβάθμισης της λειτουργίας του «Φορολογικού ΚΕΠ» στην πόλη της Κισάμου και το μοναδικό στον δήμο Κισάμου, μετά και το κλείσιμο της υπηρεσίας της Εφορίας που λειτουργούσε δεκαετίες πρίν.

Το Γραφείο  Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων πολιτών του δήμου Κισάμου λειτουργούσε καθημερινά, κατά την διάρκεια του covid 19 και μετά ξεκίνησε η υποβάθμισή της λειτουργίας του με πρόφαση ότι δεν εξυπηρετεί αρκετό όγκο υποθέσεων πολιτών και λειτουργεί μια φορά την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα).

Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα στο να λειτουργεί καθημερινά το γραφείο και τις πολύ σημαντικές επιπτώσεις που έχει στους δημότες μας η μετακίνηση τους  προς την πόλη των Χανίων από οικονομικής και όχι μόνο άποψης.

Με θλίβει το γεγονός ότι η δημοτική αρχή Κισάμου αντί να διαφωνήσει με αυτήν την πρακτική και να αντιδράσει, ζητώντας την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Φορολογικού Γραφείου, έρχεται και συναινεί σε αυτήν την υποβάθμιση και με ενέργειες που σχεδιάζει (μετακίνηση του γραφείου), θα οδηγήσει στο τελειωτικό κλείσιμο και θα κατηγορηθεί ο δήμος μας γι’αυτό .

Κύριε Δήμαρχε, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων έστω μια φορά και πράξετε τα δέοντα για του δημότες μας, μην συντελείτε στην επιπλέον ταλαιπωρία και οικονομική τους εξόντωση.

Σας παραθέτω μια φωτογραφία έξω από το γραφείο, 11 το πρωί την Δευτέρα 30-1-2023, για να διαπιστώσετε την προσέλευση του κόσμου και πόσο χρόνο χρειάζονται να εξυπηρετηθούν και στο εδώ γραφείο.

Με εκτίμηση

Σταθάκης Θεόδωρος

Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης δήμου ΚισάμουΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ