ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ Δήμος Κισάμου

Θ. Σταθάκης προς δήμαρχο Κισάμου: “Τελικά σας πονάει η Γκάφα “

Κύριε δήμαρχε, δυστυχώς μέρα με την ημέρα αποδεικνύεται, ότι η μεγαλύτερη “ΓΚΑΦΑ” (φυσικά, εγώ δεν το μετανιώνω), που έκανα, ήταν για τους δημότες του δήμου Κισσάμου. Δηλαδή, που σας έδωσα το δικαίωμα να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία, με την αλλαγή των ψηφοδελτίων σας. Σίγουρα και κάποιος άλλος θα έχει μετανιώσει που ήταν η αιτία να γίνει αυτό, αλλά ας πρόσεχε, όπως και οι δημότες που σας στήριξαν και τώρα νιώθουν στο πετσί τους, την ανταπόδοση που τους κάνετε.
Το εάν είμαι φερέγγυος στα γραφόμενα μου ,σίγουρα δεν μπορείτε να το κρίνετε εσείς, διότι πρέπει, με πολύ σεβασμό, να διαβάσετε πολύ ακόμα.
Για αρχή, ξεκινήσετε από τον ν. 4555/2018 ( ο λεγόμενος Κλεισθένης 1), στο άρθρο 87 θα διαβάσετε για τις λαϊκές συνελεύσεις, τις οποίες πρέπει να ξεκινήσετε να τις κάνετε. Όπως επίσης και τον υποχρεωτικό δημόσιο απολογισμό, που έχει περάσει το διάστημα του Ιουνίου- Ιουλίου, προ πολλού. Με την ευκαιρία να διαβάσετε και τα άρθρα, για το που πρέπει να διαμένουν οι αντιδήμαρχοι, ποιοί πρέπει να οδηγούν τα οχήματα του δήμου και αρκετά αλλά, διότι τα καταστρατηγείτε κατάφωρα και ενδεχομένως να επιφέρει αυτό πολύ αρνητικές οικονομικές συνέπειες για τον δήμο, εκτός τις πολιτικές, που τις έχετε ήδη.
Εγώ πολύ καλά γνωρίζω για το ποιό τμήμα του ΒΟΑΚ γίνεται διαβούλευση και με αφορά, όπως και τους δημότες μας που θα διερχόμαστε από αυτόν, όταν κατασκευαστεί. Μπορείτε να διαβάζετε τον ν. 4014/ 21.9.2011, όπως ισχύει, για να το επιβεβαιώσετε.
Εσείς όμως δεν ενδιαφέρεστε γι’αυτά, τα θεωρείτε, “ψιλά γράμματα “, αρχίζει ξεκάθαρα πλέον να διαφαίνεται τι σας ενδιαφέρει, κρίμα.
Μου ζητήσατε: “στοιχεία και έγγραφα, διότι δεν καταλαβαίνετε, τι θέλω να συζητήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο “. Σας τα απέστειλα, για να σας γίνουν πιο κατανοητά. Εύχομαι – Ελπίζω, στο δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη 6-09, αλλά και στην συνέχεια , να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να προχωρήσουμε διεκδικητικά, ενωμένοι και αποφασισμένοι για το καλό του τόπου μας.
Με εκτίμηση
Σταθάκης Θεόδωρος Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης.
Υ.Γ. Ελπίζω να μην χρεωθώ , ότι ” “παρέσυρα” και τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλή της λαϊκής συσπείρωσης Κισσάμου, που ζητάει τα ίδια πράγματα, για συζήτηση. Όσο για την δημοτική ομάδα μας, πιστεύω να πήρατε την απάντηση.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ