ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος ο Αναστασιάδης από την Εθνική!

Και τυπικά παρελθόν από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αποτελεί ο Άγγελος Αναστασιάδης καθώς λύθηκε η συνεργασία της ΕΠΟ με τον Μακεδόνα τεχνικό.Στην ξένη αγορά αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης συναντήθηκε την Δευτέρα (15/7) με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, ο οποίος του ανακοίνωσε την οριστική απόφαση της Ομοσπονδίας να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο εθνικός εκλέκτορας έδειξε να αντιλαμβάνεται ότι η όλη διαμορφωθείσα κατάσταση, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, το ανορθόδοξο ποδόσφαιρο και το εν γένει κλίμα στις τάξεις των παικτών, είναι εις βάρος του και δέχθηκε να αποχωρήσει.

Πλέον αναζητείται ο αντικαταστάτης του, ο οποίος πιθανολογείται ότι θα είναι από το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται η Εθνική να στραφεί στην αγορά της Πορτογαλίας, όπως έχουν κάνει οι τρεις διεκδικητές του τίτλου, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Μένει να δούμε με ποιον τεχνικό θα δώσει η Εθνική μας τα επόμενα παιχνίδια, με Φινλανδία (εκτός έδρας στις 5 Σεπτεμβρίου) και Λιχτενστάιν (εντός έδρας στις 8 Σεπτεμβρίου) για τα προκριματικά του Euro 2020.

Στην βραχύχρονη παρουσία του στον πάγκο της γαλανόλευκης, ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε μόλις 2 νίκες σε 7 παιχνίδια! Στα υπόλοιπα 5, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποχρεώθηκε σε μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ