ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: 50.000 θεατές θέλει η ΕΠΟ – Κλείνει τα πέταλα του ΟΑΚΑ ο Αυγενάκης

Την ώρα που η ΕΠΟ ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ παρουσία κόσμου και ζητά την έκδοση 50.000 εισιτηρίων, με υπουργική απόφαση του Λευτέρη Αυγένακη, ο τελικός μπήκε στις διοργανώσεις στις οποίες μέχρι τις 31/7/2022 δεν θα μπορούν να διατεθούν μεμονωμένα εισιτήρια στις θύρες των οργανωμένων οπαδών.

Με βάση τη νέα απόφαση του Λεύτερη Αυγενάκη προστίθεται προστίθεται η φράση : «καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου» και στο τέλος των πρώτων εδαφίων των άρθρων 1 και 2, μετά από την εντός παρενθέσεως λέξη «(«διαρκείας»)» προστίθεται η φράση: «και στα οποία, κατά τη διαμορφωμένη επί σειρά ετών πρακτική, συγκεντρώνονται και παρακολουθούν τους αγώνες των γηπεδούχων ομάδων οι φίλαθλοί τους που είναι μέλη λεσχών φιλάθλων με την έννοια του άρθρου 41Β του ν. 2725/1999 (Α΄121) ή ενώσεων προσώπων, με ή χωρίς, νομική προσωπικότητα, που λειτουργούν εν τοις πράγμασι ως λέσχες φιλάθλων ή ως παραρτήματα λεσχών φιλάθλων».

Η θέση της ΕΠΟ είναι πως μετά από τρία χρόνια «κλεισμένων» και με πολλούς περιορισμούς τελικών, η πρόθεση είναι να διεξαχθεί μια ποδοσφαιρική γιορτή με 50.000 φιλάθλους, φυσικά πάντα με σεβασμό στα όποια υγειονομικά πρωτόκολλα και στον υφιστάμενο νόμο για την αντιμετώπιση της βίας.

Θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες επαφές με το ΟΑΚΑ, την αστυνομία και τους δύο φιναλίστ, προκειμένου να καθοριστούν όλα τα επί μέρους ζητήματα.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ