ΚΡΗΤΗ

TALOS PLAZA: Εμπορικοί κολοσσοί επενδύουν στο εμπορικό Τάλως – Πόλος έλξης ξανά, για όλη την Κρήτη!

20 νέες θέσεις εργασίας εξασφάλισε το άνοιγμα της Πολωνικής πολυεθνικής Sinsay στους Ηρακλειώτες. Στο νέο πολυκατάστημα συνολικής επιφάνειας 1.500 τ.μ, παραλήφθηκαν 2.100 κιβώτια και 62.400 τεμάχια διαφόρων ειδών, που έχουν ήδη τοποθετηθεί στα ράφια!

Τα εγκαίνια πρόκειται να γίνουν Παρασκευή 27/1 με πρωινά και απογευματινά happenings, ενώ το κατάστημα θα παραμένει ανοιχτό από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.  Τέλος, οι 50 πρώτοι πελάτες θα λάβουν δώρο έκπληξη από την Sinsay.

sinsay

Επιπλέον, στα πλαίσια της γενικότερης ανανέωσης, μια ακόμα πολυεθνική επιλέγει το εμπορικό TALOS για το πρώτο της κατάστημα στην Κρήτη. Η LC WAIKIKI ξεκίνησε τις εργασίες και αναμένεται το Μάρτιο κοντά μας με ένα ακόμα πολυκατάστημα συνολικής επιφάνειας 2.500 τ.μ. για το οποίο ήδη γίνεται λόγος και αναμένεται με θέρμη από τους καταναλωτές.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το άνοιγμα του πολυκινηματογράφου ODEON, τον οποίο έχουν ήδη επισκεφτεί χιλιάδες άνθρωποι από αρχές Γενάρη, αλλά και οι υπόλοιπες επιλογές διασκέδασης (βλ. καφέ, φαγητό, lives, playroom κτλ), καθιστούν ξανά το εμπορικό Τάλως, πόλο έλξης για όλη την Κρήτη!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ