ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Aπριλίου

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, το πράγμα αλλάζει κάπως! Μπαίνεις στο παιχνίδι πιο δυναμικά και εστιάζεις στο πώς θα αυξήσεις τις οικονομικές σου δραστηριότητες. Έτσι κι αλλιώς, έχεις μια έντονη κινητικότητα αλλά και κοινωνικότητα, πράγμα που θα σε φέρει πιο κοντά σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις. Σημαντικό, να μην προσπαθήσεις να πείσεις αυτούς που θα σου πουν όχι στις προτάσεις που θα κάνεις. Μπορεί να σε απογοητεύσει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνεις πίσω. Επίσης, κάτι κρυφό συναισθηματικό που έχεις θα χρειαστεί να το επανεξετάσεις μέσα στη μέρα, γιατί μάλλον σε πιέζει σήμερα.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, με τη βοήθεια των συνεργατών σου ή με τη στήριξη της σχέσης σου, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα επαγγελματικά που στο μυαλό σου φαίνονται βουνό. Και το καταλαβαίνω, αφού κάποιες προτάσεις που δέχεσαι σήμερα είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές, ενώ παράλληλα νιώθεις πως πρέπει να κάνεις περισσότερα από αυτά που πρέπει. Το σημαντικό σήμερα είναι να μην σε πιάσει το πείσμα σου και να μην διεκδικείς κάτι που η άλλη μεριά δεν είναι πρόθυμη να σου δώσει. Εστίασε περισσότερο στο κομμάτι που εσύ πρέπει να διεκπεραιώσεις και μην φανείς αγνώμων σε αυτούς που θα σε βοηθήσουν σήμερα.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα μπορείς να πάρεις μιαν ανάσα και να κάνεις τη δουλειά σου με μεγαλύτερη ευκολία από ό,τι τις προηγούμενες μέρες. Απλά να το κάνεις μόνος σου και να μην βασιστείς σε άτομα του κύκλου σου που θα προταθούν να βοηθήσουν. Σήμερα θα εντοπίσεις κάπως καλύτερα τα κομμάτια της εικόνας σου που χρειάζονται λίγη δουλίτσα παραπάνω. Και αυτό δε χρειάζεται να σε απογοητεύει! Ίσα ίσα, σήμερα έχεις περισσότερο μεράκι να δουλέψεις πιο βαθιά και συστηματικά! Ένα σημαντικό που θέλω να προσέξεις σήμερα είναι να ακούσεις τις απόψεις ανθρώπων που εκτιμάς, γιατί θα σου πουν πράγματα που εσύ δυσκολεύεσαι να παρατηρήσεις.

Καρκίνος
Κάποιες όμορφες ιδέες που έχεις, Καρκίνε μου, είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν σήμερα. Κάποια από τα πλάνα σου επίσης είναι πιο εύκολο να δρομολογηθούν σήμερα και να ξεπεράσεις κάποιους από τους φόβους σου μέσα από ρίσκα που θα πάρεις. Ένα σημαντικό στοιχείο της μέρας είναι πως το πρωί θα χρειαστεί να είσαι κάπως πιο ψυλλιασμένος με όσα ακούς, ενώ αργότερα να μην απογοητευτείς όταν θα δεις τα ίδια άτομα να κάνουν άλλα από αυτά που λένε, απλά και μόνο επειδή ασχολούνται με θέματα που αφορούν τους ίδιους. Οι δεύτερες σκέψεις σήμερα είναι το καλύτερο μέσο για να βρεις εναλλακτική και όχι για να κάνεις πίσω.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, είναι καλό να εστιάσεις περισσότερο στον εαυτό σου και στο τι σε κάνει να νιώθεις ήρεμος και ασφαλής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες που προσπαθείς να χτίσεις και να δεις το πράγμα να ρολάρει καλύτερα, αλλά δε χρειάζεται να το πας μονότερμα και να παίξεις μόνο με τους δικούς σου όρους. Γιατί υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει οικονομική διαφωνία και να χαθεί το παιχνίδι σήμερα. Ιδίως αν εσύ είσαι αυτός που καίγεται για να κλείσει η συμφωνία, σήμερα θα χρειαστεί να βρεις τη λύση και τη συμφωνία κάπου στη μέση.

Παρθένος
Τρέχουν διάφορα πράγματα στο μυαλό σου σήμερα, Παρθένε μου, και προσπαθείς να τα τακτοποιήσεις όλα μαζί ταυτόχρονα. Από την άλλη, σήμερα θα νιώσεις πιο άνετα να ακολουθήσεις έναν διαφορετικό τρόπο στο να ολοκληρώσεις τις δουλειές που έχεις στο πρόγραμμά σου. Ίσως το κάνεις όμως αφού το οργανώσεις κάπως καλύτερα. Καλό είναι το πρωί να μην πάρεις στα σοβαρά πράγματα που θα ακούσεις από άτομα που θεωρείς ως ανταγωνιστές σου. Κάποιες συζητήσεις με τη σχέση σου μπορεί να σε φέρουν αντιμέτωπο με πράγματα που δε θα σου αρέσουν και ίσως χρειαστεί να επενδύσεις λίγο περισσότερο χρόνο σε αυτό το κομμάτι.

Ζυγός
Κάποιες οικονομικές κινήσεις που θα κάνεις σήμερα, Ζυγέ μου, μπορεί να σε ωφελήσουν περισσότερο ή να σου δώσουν κάποιες παραπάνω εναλλακτικές να ασχοληθείς παρακάτω. Ένα σημαντικό είναι να περιμένεις να περάσει το πρωί και μετά να κινηθείς, καθώς θα καθαρίσει το μυαλό σου και θα ξεκαθαρίσουν κάποια σκοτεινά σημεία. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να δείξεις διαλλακτικότητα και να κρατήσεις μια πιο ευπροσάρμοστη θέση. Κάπου θα χρειαστεί να κάνεις πίσω. Ίσως να μην σου αρέσει αυτό, πρέπει όμως. Από το μεσημεράκι και μετά νιώθεις μια δυσαρέσκεια με το κομμάτι της ρουτίνας σου και θα προσπαθήσεις να το βελτιώσεις κάπως.

Σκορπιός
Από τη μία τα πράγματα σήμερα, Σκορπιέ μου, γίνονται πιο εύκολα, αφού θα βρεις τρόπους να διοχετεύσεις πιο παραγωγικά αυτή σου την ένταση, από την άλλη θα το κάνεις με τόσο πάθος που στην τελική θα καταλήξεις στο ίδιο σημείο αν δεν προσέξεις. Το ότι δεν είσαι ικανοποιημένος με κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου είναι κάτι που μπορεί να σου χαλάσει τη μέρα σήμερα. Αναλόγως όμως της σημασίας που εσύ δίνεις σε αυτό. Όσο επιμένεις στις ίδιες τακτικές, το αποτέλεσμα σήμερα δε θα είναι διαφορετικό, να το ξέρεις. Λίγο προσοχή και σήμερα σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά, ειδικά το πρωί.

Τοξότης
Το μυαλό σου λειτουργεί πιο καθαρά σήμερα και παίρνει γρήγορα στροφές, Τοξότη μου. Το πρωί μόνο θέλω να κρατήσεις απόσταση μεταξύ λογικής και συναισθήματος, γιατί μπορεί να την πατήσεις και να κινηθείς με τρόπο που αργότερα μέσα στη μέρα θα το μετανιώσεις. Το καλό είναι πως δε θέλεις να αποκαλύψεις τα πλάνα σου, ούτε και τις κινήσεις που οργανώνεις, κάτι που σου δίνει μεγάλο προβάδισμα. Ένα ακόμα βασικό, είναι πως κάποια πράγματα που θα φτάσουν στα αυτιά σου μπορεί να σε επηρεάσουν συναισθηματικά και να απογοητευτείς από συμπεριφορές ανθρώπων που έχεις πολύ κοντά σου.

Αιγόκερως
Το πρωί καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου ή το πώς απαντάς σε κάτι που σε ενοχλεί, Αιγόκερέ μου. Επαγγελματικά πλάνα και επαφές για συνεργασίες έχει η μέρα σου, σήμερα. Το οικονομικό γίνεται το βασικό κίνητρο και προσπαθείς να κυνηγήσεις συναντήσεις που θα καταλήξουν σε συμφωνίες και αυτό γεμίζει αρκετά το πρόγραμμά σου, αλλά και το μυαλό σου! Προσοχή στα ψιλά γράμματα. Κάτι που μπορεί να σε ρίξει είναι το ότι μπορεί να υπάρξουν διαφορές στο πριν και μετά την υπογραφή. Σε πιάνει μια εμμονή όμως, καθώς νιώθεις ασφαλής και πιο παραγωγικός έτσι.

Υδροχόος
Επαγγελματικές βλέψεις και βελτιωμένες κινήσεις έχει το πρόγραμμα σήμερα, Υδροχόε μου. Περνάς στην άμεση «αντεπίθεση», προσπαθώντας να κερδίσεις χαμένο χρόνο και να καταφέρεις να τελειώσεις δουλειές που έχουν μείνει στη μέση. Προσοχή σε οικονομικά, ειδικά το πρωί. Είναι πολύ πιθανό να φας σκάλωμα με κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις και μπορεί να ακολουθήσεις περίεργες τακτικές, προκειμένου να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θέλεις. Ίσως έχεις κάποια νέα που μπορεί να σε απογοητεύσουν μέσα στη μέρα ή να σε αναγκάσουν να προσαρμόσεις κάποιες κινήσεις σου, για να γλιτώσεις τα χειρότερα.

Ιχθύες
Ακούς πολλά και διάφορα από το πρωί, Ιχθύ μου, και είναι πολύ εύκολο να τα πιστέψεις, ιδίως αν νιώθεις πως έχεις βρεθεί σε αδιέξοδο το τελευταίο διάστημα. Εκεί όμως είναι που σε θέλω προσεκτικό! Το καλό είναι πως σήμερα είσαι αρκετά δραστήριος και πρόθυμος να εξετάσεις τα πράγματα πιο εσωτερικά, να δεις τι ακουμπάνε μέσα σου και πώς αυτό αντιδρά! Όπως επίσης, να διαχειριστείς εσωτερικά κάποιες εξωτερικές καταστάσεις και να μην δώσεις στόχο στους άλλους. Κάποια πράγματα μπορεί να μη σου αρέσουν όπως εξελίσσονται μέσα στη μέρα, αλλά έχεις τον τρόπο να το εκφράσεις χωρίς να υπάρξει ένταση.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ