ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Mαϊου

Κριός
Η ανάγκη για συνεργασία είναι το κυριότερο που σε απασχολεί, Κριέ! Όχι μόνο για να τις αναπτύξεις, αλλά και για να καταλάβεις την αναγκαιότητα τους! Είναι μια μέρα που είσαι σε φάση να δουλέψεις πάνω σε αυτό το κομμάτι και να το εξελίξεις αρκετά! Σήμερα έχεις μια επιθυμία να οργανώσεις ένα ταξίδι για τις γιορτές – με προσοχή όμως γιατί πλησιάζει και ο ανάδρομος – μια μικρή απόδραση! Ένα άλλο σημαντικό είναι πως νιώθεις καλύτερα και έχεις μια πιο ερωτική διάθεση! Αλλά και μια διάθεση να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα πάνω σε αυτό το κομμάτι και να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από άτομα που πυροδοτούν ανασφάλειες και σε πιέζουν! Σήμερα, για λίγο ακόμα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που κινείσαι επαγγελματικά, προσοχή σε μεγάλα λόγια προκειμένου να εντυπωσιάσεις και να πάρεις μια δουλειά που κυνηγάς, αλλά και στο κομμάτι του πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου! Μην υπερβάλλεις!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα παρατηρήσεις πως το κλίμα στη δουλειά είναι πολύ καλό! Υπάρχει μια συνθήκη που, ενώ δείχνει μια περίεργη και έντονη κινητικότητα, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει και να νιώσεις ότι σε πιέζει να προσαρμοστείς, εσύ έχεις την δυνατότητα να ακολουθήσεις τη ροή και να δουλέψεις κάτω από πίεση! Είσαι αρκετά δραστήριος και η πίεση αυτή φαίνεται πως δε σε πτοεί! Αντιθέτως, σου δίνει ένα παραπάνω έναυσμα οργανωθείς και να προετοιμαστείς καλύτερα! Στις συνεργασίες σου έρχεται μια ηρεμία και μια περίεργα όμορφη γαλήνη, μια διάθεση να βελτιώσεις τα πράγματα και να οριοθετήσεις καταστάσεις, χωρίς να γίνεις απόλυτος! Καλά, και στη σχέση σου είσαι σε μια φάση που νιώθεις κάπως τα πράγματα να στρώνουν! Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι το κομμάτι των συζητήσεων και των προτάσεων!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, η δημιουργικότητα σου νιώθεις πως απελευθερώνεται και πέρα από αυτό, έχεις τη δυνατότητα να τη διοχετεύσεις και στη δουλειά σου με έναν αρκετά οργανωμένο και τυπικό τρόπο! Κάτι που θα κερδίσει την προσοχή αλλά και πιθανότατα την επιβράβευση από τους ανωτέρους σου! Όμως, γίνεσαι ευρηματικός και στο να αλληλεπιδράσεις έξυπνα και άμεσα με τους άλλους, κυρίως με συναδέλφους, να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και να γεφυρώσεις διάφορες ή να δημιουργήσεις γέφυρες επικοινωνίας και να γνωρίσεις καλύτερα τους άλλους! Και στο κομμάτι της σχέσης σου όμως, είσαι σε φάση που θέλεις να ανανεώσεις λίγο την κατάσταση σήμερα και να δώσεις λίγη δράση και λίγη ένταση – με την καλή έννοια… Τώρα, στην περίπτωση που κάποιος σε ρωτήσει κάτι που θα σε ταράξει ή θα θελήσει να συζητήσει κάτι που σε απασχολεί, δεν είναι ανάγκη να τρέξεις… Χαλαρά!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, ασχολείσαι και πάλι με θέματα σπιτιού αλλά και με ζητήματα που ταράζουν ή ενισχύουν το αίσθημα ασφαλείας που θέλεις να έχεις στη ζωή σου και την καθημερινότητά σου! Κάπως έτσι, θα μπορέσεις να εκφράσεις αρκετά πιο εύκολα και το καλλιτεχνικό σου κομμάτι, μέσα από το οποίο θα μπορέσεις να βρεις διεξόδους και να δουλέψεις σημαντικά κομμάτια του εαυτού σου, τόσο σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες! Πάντως, το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει σε θέματα που σε απασχολούν και πλέον είσαι σε θέση να βάλεις ένα όριο στο συναίσθημα, αλλά και άσκοπες σπατάλες που έκανες το προηγούμενο διάστημα! Αλλά και στη δουλειά, σήμερα είσαι πιο άμεσος και δραστήριος, κάτι που σε βοηθά να ξεσπάσεις και να ξεδώσεις! Η μέρα θέλει απλά προσοχή με τους συναδέλφους, καθώς παρεξηγήσεις και λόγια που δε θα πάρεις καλά, μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και στραβομουτσουνιάσματα…

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, έχεις μια πολύ καλή διάθεση να επικοινωνήσεις και να συνεχίσεις το χτεσινό σου μοτίβο, μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα όμως! Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και μπορείς εύκολα να περιορίσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα που νιώθεις πως αλλάζουν τη συμπεριφορά σου και το χαρακτήρα σου, το διάστημα αυτό! Μέσα από το κομμάτι της επικοινωνίας, οι πληροφορίες που θα πάρεις θα σου φέρουν νέες ιδέες και μια δημιουργική διάθεση σήμερα για να βρεις τρόπους να κάνεις τα πράγματα πιο απλά, αλλά και πολύ κοντά στα δεδομένα σου! Στο μόνο κομμάτι που θα χρειαστεί μια σχετική ψυχραιμία είναι το κομμάτι της δουλειάς, στο οποίο θα χρειαστεί να είσαι αρκετά ξεκάθαρος και απλός τόσο στον τρόπο που κάνεις τη δουλειά σου αλλά και σε αυτά που ζητάει από τους άλλους να σε βοηθήσουν ή σε αυτά που τους αναθέτεις!

Παρθένος
Παρθένε, και η σημερινή μέρα σε θέλει προσανατολισμένο στο οικονομικό. Σήμερα όμως είσαι και πιο επικοινωνιακός προς αυτό το κομμάτι, ορίζοντας εσύ τα όρια και τον τρόπο που θα γίνει αυτό! Με τους συναδέλφους, αλλά και με τη σχέση σου, το κλίμα σήμερα είναι αρκετά πιο ξεκάθαρο και είσαι και σε μια φάση που γίνεσαι πιο υποστηρικτικός! Πρόθυμος να βοηθήσεις! Και στο σπίτι γίνεσαι πιο δραστήριος! Έχεις ευκαιρίες σήμερα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και δουλειές που ένιωθες πως σημαίνουν πίσω! Όμως, θα μπορέσεις να δουλέψεις και κάποια πράγματα με τον εαυτό σου να βελτιώσεις κάποιες συμπεριφορές που ξενίζουν στους άλλους και το παρατηρείς ανοιχτά πλέον! Εδώ θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός γιατί παίζει να ξεφύγεις από το όριο και να μπεις σε φάσεις υπερβολής και παρορμητικών συζητήσεων…

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, το θέμα με την επικοινωνία στο σπίτι παραμένει για λίγο ακόμα και κάπως έτσι θα χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα… Με σένα να βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων σήμερα, τα πάντα φαίνεται να έχουν μια ανάμεικτη δυναμική… Το οικονομικό θα ευνοηθεί στο επόμενο διάστημα μεν, αλλά θα χρειαστεί να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά και να ορίσεις επιτέλους προτεραιότητες για να οργανωθείς αναλόγως… Άλλωστε δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις και από τα πρέπει με ευκολία! Το καλό είναι πως σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείς και επικοινωνήσεις με τους άλλους πιο άμεσα και μέσα από ένα πιο ευχάριστο πρίσμα! Προσοχή στο άχαρο χιούμορ, αν και δεν είναι του τύπου σου…Μπορεί να συμβεί όμως! Γενικά, έχεις έναν διαφορετικό αέρα σήμερα και μπορείς, αν θέλεις και το πάρεις απόφαση, να διαχειριστείς δυσκολίες σχετικά εύκολα και γρήγορα!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, επιλέγεις να παραμείνεις σε ένα αποστασιοποιημένο μουντ και να κρατήσεις αποστάσεις, αν και νιώθεις πως όλα κινούνται σχετικά πιο εύκολα! Σήμερα θα εξετάσεις πιο έντονα ζητήματα οικονομικά και θα δοκιμάσεις να δεις τις προοπτικές σε ανοίγματα που σου έχουν προταθεί! Έχεις μια αρκετά καλύτερη διάθεση και το συναίσθημα γίνεται πιο ανάλαφρο, αλλά όχι τύπου ανώριμο. Επιλέγεις να αφήσεις για λίγο το βάθος και να ορίσεις με ακρίβεια αυτές τις μέρες τι θέλεις συναισθηματικά αλλά και οικονομικά! Το οργανώνεις με μια σχετική ευκολία στο μυαλό σου, κάτι που μπορέσεις να εφαρμόσεις, αλλά λίγο αργότερα… Γιατί είναι κι ένας ανάδρομος καθ’ οδόν! Το οικονομικό κίνητρο είναι επίσης έντονο σήμερα και εσύ κινείσαι αρκετά ενεργά και έντονα για να το ενισχύσεις! Το κυνηγάς και αυτό τονώνει την αυτοεκτίμησή σου, καθώς θα δώσει κι ένα μπουστάρισμα στο γόητρό σου!

Τοξότης
Κοινωνικές επαφές και η ένταξή σου σε ομάδες με κοινωφελή δράση σήμερα επεκτείνουν τον κύκλο σου, Τοξότη! Επιλέγεις να δράσεις πιο ανοιχτά και να προσφέρεις στους άλλους, και ειδικά σε δικά σου άτομα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου! Με αυτό το κομμάτι θα μπορέσεις να εκφράσεις την εσωτερική ένταση αλλά και την επιθυμία σου να δεις κάποια αλλαγή! Είτε προσωπική, είτε πιο διευρυμένη! Η ψυχολογία σου είναι σε μια καλύτερη φάση και μπορείς σήμερα να βάλεις σε μια καλύτερη σειρά τα πράγματα και τα συναισθήματά σου, να τα κατανοήσεις και να τα παρατηρήσεις πιο αποστασιοποιημένα – όσο μπορείς δηλαδή… Προσπάθησε να αποφύγεις οικονομικά αλισβερίσια με φίλους και προσοχή σε συμφωνίες που συζητάς με άτομα που δεν ξέρεις πολύ καλά…

Αιγόκερως
Αιγόκερε, είναι μια μέρα που θέλεις να προωθήσεις τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό! Το θέμα είναι να το πλασάρεις εσύ με ηρεμία και ψυχραιμία και να μην αφήσεις την παρόρμηση και τη βιασύνη να σε παρασύρει! Έχεις μια ένταση εσωτερική, που σήμερα λειτουργεί σαν κινητήριος δύναμη και σε παρακινεί να επεξεργαστείς αρκετές καταστάσεις εσωτερικά και με μια προσπάθεια για πολυεπίπεδη δράση! Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες με άτομα κύρους θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα σωστά βήματα – ή να τα οργανώσεις καλύτερα – για να εξελιχθείς! Μην καταπιέσεις τον εαυτό σου σε πράγματα που θέλεις και δώσε χώρο στο να εκφράσεις και τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς να τις επιβάλεις ως τα μόνα που πρέπει να γίνουν, ούτε να απομακρυνθείς για να το φτιάξεις όλο μόνος σου!

Υδροχόος
Υδροχόε, η μέρα σήμερα έχει μια ιδιαίτερη αύρα και είσαι σε φάση που ψήνεσαι να μπεις σε νέες εμπειρίες, να οργανώσεις ταξίδια και να αλλάξεις την οπτική σου σε κάποια πράγματα! Εξετάζεις  επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές για να εξελιχθείς, με έναν τρόπο αρκετά προσεγμένο και ενδελεχή! Το οικονομικό σου είναι αρκετά περίεργο, καθώς είσαι σε μια φάση που, ναι, πρέπει να το οργανώσεις καλύτερα, έχεις όμως και τη δυνατότητα να το φτιάξεις με τέτοιο τρόπο και να το ενισχύσεις με κάθε ευκαιρία αυτές τις μέρες! Και αυτό σε κάνει χαρούμενο! Επειδή όμως, στο κεφάλι σου τρέχουν διάφορα και προσπαθείς να τα ρυθμίσεις ταυτόχρονα, εγώ θα σου πω να πάρεις λίγο χρόνο, να τα αναλύσεις με τον τρόπο που εσύ θες μεν, με μια ψύχραιμη ματιά δε, χωρίς νευρικές αντιδράσεις!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, είναι μια μέρα που έχεις μια περίεργη διάθεση και πάλι… Ενώ υπάρχουν αρκετά που πρέπει να δουλέψεις και να τακτοποιήσεις, έχεις και μια διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις… Είσαι σε φάση που παίζεις μπαλίτσα με συνάδελφο; Ε κάπου θα οδηγήσει αυτό σήμερα… Αλλά θέλει προσοχή! Μην αφεθείς σε σκέψεις που θα δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις… Και δε χρειάζεται να το κοινοποιήσεις, γιατί το κουτσομπολιό σήμερα θα σε εκθέσει! Το καλό είναι πως ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς με μια προσοχή και να μην αφεθείς σε υπερβολές, χρειάζεσαι να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου και να συζητήσεις με μεγάλη προσοχή ζητήματα γιατί οι παρεξηγήσεις σήμερα είναι πολύ εύκολο να συμβούν… Μην αφήνεις υπονοούμενα αν δε σκοπεύεις να το προχωρήσεις, και ερωτηματικά για να δημιουργήσεις εντυπώσεις!

Πηγή athensvoice.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ