Διάφορα

Τα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να τοποθετείτε στο ψυγείο

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν κάποια προϊόντα ομορφιάς που επωφελούνται από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες; Για να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής των προϊόντων περιποίησης του δέρματος και του μακιγιάζ σας και να διατηρήσετε το χρώμα και την υφή τους όπως ακριβώς όταν τα αγοράσατε, δείτε ποια προϊόντα ομορφιάς είναι καλό να διατηρείτε στο ψυγείο.

Κραγιόν

Για να διατηρήσετε την υφή και το χρώμα των κραγιόν σας στην αρχική τους μορφή, δεν αποτελεί κακή ιδέα να τα τοποθετήσετε στο ψυγείο. Με τις υψηλές θερμοκρασίες λόγω καλοριφέρ το χειμώνα ή την ζέστη του καλοκαιριού, η ποιότητά τους αλλοιώνεται κι αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε να συμβεί στο αγαπημένο σας καλλυντικό.

Υγρό makeup

Για να διατηρήσετε το makeup σας για όσο το δυνατόν περισσότερο, τοποθετήστε το στο ψυγείο. Το υγρό makeup συγκεκριμένα έχει μικρότερη διάρκεια ζωής και η διατήρησή του σε δροσερή θερμοκρασία μπορεί να βοηθήσει στην επέκταση της διάρκειας ζωής του.

Μολύβι χειλιών

Για να διατηρήσετε σταθερή και συμπαγή την αιχμηρή άκρη των μολυβιών χειλιών, αποθηκεύστε τα στο ψυγείο. Το κρύο θα διατηρήσει την υφή τους όταν θέλετε να δημιουργήσετε ένα τέλειο περίγραμμα.

Βερνίκι νυχιών

Τα βερνίκια νυχιών μπορούν εύκολα να υποστούν βλάβη και να αποχρωματιστούν από την υπερβολική έκθεση στο φως του ήλιου και τη θερμότητα. Για να διατηρήσετε την ιδανική υφή και τις αποχρώσεις τους τοποθετήστε τα στο ψυγείο σας.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ