Νομός Χανίων ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Ο κ. Αυγενάκης έγινε μούσκεμα στις πισίνες και πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα

Το μόνο που τελικά έμαθε ως υφυπουργός αθλητισμού ο κ. Αυγενάκης είναι να πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Τη στιγμή που το σύνολο των Κρητικών μη εξαιρουμένων των συμπατριωτών του αλλά και των στελεχών του κόμματός του κατακρίνουν δημόσια την προκλητική του τοποθέτηση, ο κ. Αυγενάκης ψάχνει για αόρατους εχθρούς στη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το κόμμα μας δεν εκφράζει τίποτα περισσότερο από την αντίθεσή του στην διχόνοια που τελικά προφανώς και σκοπίμως σπέρνετε για ψηφοθηρικούς λόγους. Εκτός όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το σύνολο των πολιτών αλλά και των θεσμικών της Κρήτης καταδικάζει τη στάση σας και αναμένει τουλάχιστον την δημόσια συγνώμη σας αν όχι την παραίτησή σας. Η fake τοποθέτηση ότι πρόκειται για fake news ήταν πολύ fake για να γίνει πιστευτή.

Όσον αφορά τις μέρες μας γνωρίζετε πολύ καλά και τα έργα μας αλλά και τις προσπάθειές μας. Γνωρίζουν όμως και οι αθλητές της πισίνας των Χανίων ότι από την πρώτη χρονιά διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ξαναλειτούργησαν και οι τρεις πισίνες όλο το χρόνο διασφαλίζοντας πετρέλαιο για την ομαλή λειτουργία τους. Επίσης ο ίδιος κόσμος ξέρει ότι με το που αναλάβατε και παρά του ότι διανύσαμε περίοδο καραντίνας, το μικρό διάστημα που έγιναν προπονήσεις λειτουργούσε μόνο η μία από τις τρεις πισίνες.

Επειδή το ξέρουμε ότι δεν είστε αδιάβαστος κ. Αυγενάκη, φροντίστε τουλάχιστον να μην είστε προκλητικός με τα πολλαπλά έντεχνα ψέματά σας.

ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ