ΕΛΛΑΔΑ

Συνυποψήφιοι πλακώθηκαν σε πανηγύρι επειδή ο ένας δεν στήριξε τον άλλον στις εκλογές

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν σε πανηγύρι στην Φθιώτιδα, καθώς οι κοινοτικές εκλογές που διεξήχθησαν πριν από περίπου δύο μήνες, άφησαν διαιρεμένη για τα καλά την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα το lamiareport.gr, οι δύο παρέες συνεπλάκησαν τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από αρκετή κατανάλωση οινοπνεύματος, μόνο που η αιτία βρισκόταν στις πρόσφατες κοινοτικές και δημοτικές εκλογές.

Κατά μία εκδοχή υποψήφιος για την τοπική κοινότητα από τη μία παρέα, που το περασμένο διάστημα κατηγορούσε συνυποψήφιο ότι τον κορόιδεψε και δεν στήριξε τον ίδιο και άλλο μέλος της οικογένειάς του στις πρόσφατες εκλογές, λογόφερε και προκάλεσε με χειρονομία, συγκεκριμένο άτομο που καθόταν στην άλλη παρέα.

Η δεύτερη παρέα αντέδρασε βίαια, με τις δύο πλευρές να πιάνονται στα χέρια με μουσικό υπόβαθρο, ενώ ο ένας από τους δύο υποψήφιους κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν μηνύσεις από τις εμπλεκόμενες πλευρές και η συνέχεια αναμένεται να δοθεί τόσο στις δικαστικές αίθουσες όσο και στα τοπικά συμβούλια της περιοχής.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ