Λίγη υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι δικαιούχοι, καθώς η καταβολή των συντάξεων Οκτωβρίου 2025 θα ξεκινήσει σε περίπου δύο εβδομάδες. Οι πρώτοι που θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους είναι οι μη μισθωτοί συνταξιούχοι, στις 25 Σεπτεμβρίου.
Οι πληρωμές ακολουθούν τον καθιερωμένο διαχωρισμό μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών και θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
- Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2025: Θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως ταμείων μη μισθωτών (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ), οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά (με βάση τον ν. 4387/2016) για μισθωτούς και μη μισθωτούς, καθώς και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα.
- Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025: Θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, λοιπών εντασσόμενων όπως ΤΣΕΑΠΓΣΟ και ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), του ΝΑΤ, του ΕΤΑΤ και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, καθώς και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
Πηγή: neakriti.gr






















