Δήμος Κισάμου

Συνεχίζουν… ακάθεκτοι! Εν μέσω κορωνοϊού κορυφώνονται οι κοκορομαχίες στην Κίσαμο!

Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ του δημάρχου Κισάμου Γιώργου Μυλωνάκη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δημάρχου Θοδωρή Σταθάκη.
Έκπληκτοι οι δημότες, που στο σύνολο τους ζουν μέσα στην ανασφάλεια λόγω του κορωνοϊού, βλέπουν τις δύο πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, λες και ζούμε σε εποχές κανονικότητας και ενδιαφέρει κανέναν με ποιο τρόπο θα διεξάγονται οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ή κάποια άλλα ελάσσονα τις δύσκολες αυτές μέρες θέματα.
Παρά την σχετική αιχμηρή παρέμβαση του Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιου, σήμερα Πέμπτη είδε το φως της δημοσιότητας νέα επιστολή του κ. Σταθάκη, η οποία αναφέρει:
“Πολιτικοί εκβιασμοί… Πολιτικός Εκβιαστής.
Βαριές και ακατανόμαστες εκφράσεις κ. Δήμαρχε που σαφώς και δεν πιστεύω ότι τις ξεστόμισε το στόμα σας (του κειμενογράφου ή του δημοσιογράφου), όμως φέρουν την υπογραφή σας.
Οι οποίες βαριές εκφράσεις,  που πρώτη φορά εμφανίζονται στα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας,  εάν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, πρέπει να τιμωρηθούν από όλους μας , εάν όμως όχι, πρέπει να ανακληθούν.
Οπότε σας ρωτώ και απαντήστε μας ευθέως:
Τι, Πολιτικό ή Οικονομικό,  Αντάλλαγμα ή Όφελος , γενικά σας ζήτησα;  Εγώ ή κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης μας και προχωρήσετε σε αυτές τις λεκτικές μόνο εκφράσεις,  δίχως περιεχόμενο;
Εάν δεν απαντήσετε επί αυτού το ερωτήματος, με συγκεκριμένο περιεχόμενο και όχι γενικόλογες και πολιτικάντηκες αερολογίες , είτε δεν το ανακαλέσετε ως ατόπημα και βεβιασμένη ενέργεια, τότε επιτρέψτε μου να σας πω, ότι αυτές οι εκφράσεις δεν καταλογίζονται σε εμένα ή στην παράταξη μας, αλλά θα βαραίνουν εσάς και μόνο.
Με εκτίμηση
Θεόδωρος Σταθάκης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τέως δήμαρχος Κισάμου
Υ.Γ.: Για τα υπόλοιπα του κειμένου αργότερα”.
Μια ταπεινή συμβουλή προς συμπολίτευση και αντιπολίτευση του Δήμου Κισάμου: Θάψτε το τσεκούρι του πολέμου μέχρι να τελειώσει αυτό το βάσανο που ταλανίζει τη χώρα. Μέχρι τότε ότι κι αν γράφετε απλά είναι… έπεα πτερόεντα και το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να προκαλείτε τους δημότες που έχουν άλλες έννοιες αυτές τις μέρες.
α.κ.Μ.