ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύλλογος Κισαμιτών Αττικής: Kοπή βασιλόπιτας και ετήσιος χορός

Μια αγαπημένη εκδήλωση του Συλλόγου μας, η κοπή της Βασιλόπιτας αλλά και ο ετήσιος χορός, έμειναν έξω από τον προγραμματισμό μας με την έναρξη της πανδημίας Covid -19.

Καθώς όλα σιγά – σιγά βρίσκουν ξανά το ρυθμό τους, με χαρά και ανυπομονησία διοργανώνουμε την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, που θα γίνει φέτος ταυτόχρονα με τον ετήσιο χορό, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, με ώρα έναρξης 1 μ.μ. στο κρητικό κέντρο «Νέο Κάστρο» (Ειδομένης & Τριπόλεως 3 – Υμηττός, πλησίον μετρό Δάφνης, τηλέφωνο 210 – 9737465), για να βρεθούμε ξανά με τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους μας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων του κρασιού και των αναψυκτικών (εκτός μπύρας). Το πλήρες μενού θα είναι παραδοσιακό κρητικό.

Την συμμετοχή σας μπορείτε να την δηλώσετε μέχρι και την 25 Ιανουαρίου 2023 στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτρη Λεμπέση (6974 – 451.462, 210 – 62.03.720)

Υπενθυμίζουμε ότι η εκδήλωση θα οργανωθεί καλύτερα εφ’ όσον δηλώσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας χωρίς αλλαγές στη συνέχεια.

Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά. Το χορευτικό του Συλλόγου Κρητών Ν. Σμύρνης θα διανθίσει την εκδήλωση και θα μας ξεσηκώσει για χορό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι νέοι και νέες από την Αττική που κατάγονται από την Κίσαμο και πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020, του 2021 και του 2022. Θα τους δοθεί ένα συμβολικό δώρο από τον Σύλλογο. Θυμηθείτε να ενημερώσετε εγκαίρως τα μέλη του Συλλόγου για τα ονόματα των επιτυχόντων.

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής διακοπής των ανάλογων εκδηλώσεων, περιμένουμε εσάς με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας, για να αισθανθούμε και πάλι την Κρήτη κοντά μας, να δούμε φίλους και γνωστούς, να διεκδικήσουμε με λαχτάρα το φλουρί και την καλοτυχία της νέας χρονιάς και να μεταδώσουμε στους νεότερους την αγάπη για τις ρίζες μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΑΜΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ