Γεύση - Ψυχαγωγία

Survivor: Τα 24 «χρυσά» ονόματα της λίστας του Ατζούν για το All Star

Το All Star Survivor αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει με τον Ατζούν, να θέλει να παρουσιάσει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και να σαρώσει στα νούμερα τηλέςθέασης.

Γι’ αυτό το λόγο, ο παραγωγός του Survivor προσπαθεί με όλα τα μέσα να πείσει όλους τους παίκτες που θεωρήθηκαν οι καλύτεροι των προηγούμενων κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Ατζούν είναι αποφασισμένος να «μαζέψει» όλα τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος για να ταξιδέψουν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Στάθης Σχίζας, ο Σάκης Κατσούλης, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης -ως νικητές των Survivor- είναι οι πρώτοι που ο Ατζούν θέλει να έχει μέσα στο All Star. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός έπεισε τελικά τον Ντάνο, ενώ με τον Κατσούλη τα είχε βρει από την πρώτη μέρα.

Οι 24 παίκτες

Ο Άγιος Δομίνικος θα «γεμίσει» με πολύ δυνατούς παίκτες εάν τελικά οι οικονομικές απαιτήσεις των συγκεκριμένων παικτών κινηθούν σε λογικό επίπεδο. Οι 24 παίκτες όμως, θα αποτελέσουν το πιο δυνατό survivor που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής αλλά και το πιο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, οι επικρατέστεροι να διεκδικήσουν μια θέση στους 24 που θα απαρτίσουν τις δύο αρχικές 12άδες είναι οι:

*Γιάννης Σπαλιάρας

*Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

*Κωνσταντίνος Βασάλος

*Κώστας Αναγνωστόπουλος

*Τριαντάφυλλος

*James Καφετζής

*Νίκος Μπάρτζης

*Αλέξης Παππάς

*Ηλίας Μπόγδανος

*Γιωρίκας Πιλίδης

*Σπύρος Μαρτίκας

*Γιώργος Κοψιδάς

*Αρης Σοϊλέδης

*Ευριδίκη Βαλαβάνη

*Ειρήνη Παπαδοπούλου

*Άννα Μαρία Βέλλη

*Κάτια Ταραμπάνκο

*Μαριαλένα Ρουμελιώτη

*Μυριέλλα Κουρεντή

*Ασημίνα Χατζηανδρέου

*Ευριδίκη Παπαδοπούλου

*Ελευθερία Ελευθερίου

*Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ