Γεύση - Ψυχαγωγία

Survivor 4 spoiler: Το πλάνο που πρόδωσε το νικητή του επάθλου ασυλίας -Ποια ομάδα κερδίζει

Η κόκκινη ομάδα έχασε για μια ακόμη φορά το βράδυ της Κυριακής στο Survivor 4, με τους παίκτες να απελπίζονται καθώς έχουν πλέον μέρες να απολαύσουν κάποιο έπαθλο φαγητού.

Στην αντίπερα όχθη, στην μπλε ομάδα επικρατεί ευφορία και ενδεχομένως αλαζονεία, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κοστίσει στο σημαντικό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 4.

Το πλάνο που πρόδωσε τον νικητή του Survivor 4
Στο πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, σε ένα πλάνο από το συμβούλιο του νησιού, φαίνεται πίσω από τη Σοφία το πρώτο κομμάτι της ασυλίας, δηλαδή η νεκροκεφαλή ανάμεσα στα χέρια του αρχηγού της κόκκινης ομάδας. Αυτό το μικρό λαθάκι, φαίνεται πως προδίδει τον νικητή, που για πρώτη φορά έπειτα από καιρό θα είναι η κόκκινη ομάδα.

Πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο, πως το τρέιλερ που είναι αναρτημένο τώρα στον επίσημο λογαριασμό του Survivor 4 στο YouTube δεν περιλαμβάνει το επίμαχο πλάνο, το οποίο ωστόσο κυκλοφόρησε στα social media.

Στα άκρα οι σχέσεις Περικλή-Τριαντάφυλλου
Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor 4 όμως παρακολουθούμε και μια ακόμη αντιπαράθεση του Περικλή Κονδυλάτου με τον Τριαντάφυλλο. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως εδώ, πως η δημοφιλία του «Ντάφυ» φαίνεται να εξανεμίζεται, καθώς πολλοί παίκτες σχολίασαν αρνητικά την τακτική του να αποφεύγει να αγωνίζεται όποτε δεν είναι αποδοτικός.