Γεύση - Ψυχαγωγία

Στοργή: Ενδοοικογενειακή βία και μια απόπειρα αυτοκτονίας στη πρεμιέρα της συγκλονιστικής σειράς του ΣΚΑΪ

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και η αλήθεια είναι ότι αυτό που ανυπομονούμε περισσότερο από όλα είναι η έναρξη των νέων τηλεοπτικών σειρών, αλλά και την συνέχιση άλλων.

Ανάμεσα στις σειρές που θα δούμε για πρώτη φορά φέτος είναι η «Στοργή» του ΣΚΑΪ, η οποία μπαίνει στις οθόνες μας για να κάνει τη διαφορά.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε την υπόθεση από τη συγκλονιστική σειρά, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Ενδοοικογενειακή βία και μια απόπειρα αυτοκτονίας στη πρεμιέρα

Η ρόδα του λούνα παρκ. Η Ελένη, φτάνοντας ανήσυχη στο σπίτι της μητέρας της, διαπιστώνει ότι ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Τρομαγμένη από το γεγονός, την πηγαίνει στην Γιατρό, αναζητώντας βοήθεια.

Η μητέρα της, η Μάρω, αρχικά είναι απρόθυμη να μιλήσει, αλλά η Γιατρός καταφέρνει να εκμαιεύσει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν της που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση… Στο μεταξύ, στο ιατρείο φτάνει ένα νέο ζευγάρι, ο Γιάννης και η Ειρήνη Μακρή, που βρίσκεται σε διάσταση.

Όπως αποκαλύπτεται, ο Γιάννης έχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του, με αποτέλεσμα η Ειρήνη να πάρει τα παιδιά και να φύγει από το σπίτι. Η Γιατρός, αν και αρχικά σκέφτεται να τον καταγγείλει, αποφασίζει τελικά να τον αναλάβει για να τους βοηθήσει.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ