Δήμος Πλατανιά

Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται ο δήμαρχος Πλατανιά

Aπό τα ξημερώματα της Πέμπτης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης λόγω ενός έκτακτου προβλήματος υγείας που παρουσίασε. Ο κ. Μαλανδράκης, που παραμένει στο Νοσοκομείο για προληπτική θεραπεία, όχι μόνο ξεπέρασε το πρόβλημα αλλά -όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- έχει μετατρέψει τον θάλαμο όπου νοσηλεύεται σε ένα… μικρό γραφείο.

Ακόμα ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ Παθολογικής Κλινικής για την φροντίδα που του προσφέρουν.

Η ανάρτηση του κ. Μαλανδράκη:

“Από την Πέμπτη τα ξημερώματα, ένα έκτακτο συμβάν με οδήγησε -για πρώτη μου φορά- στο Γενικό Νοσοκομείο μας. Πίστευα ότι θα έφευγα άμεσα, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνω για λόγους προληπτικής θεραπείας. Θα επιστρέψω, πρώτα ο θεός, την επόμενη βδομάδα -παρότι έχω ένα μικρό κινητό γραφείο εδώ!
Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας. Ιδιαίτερα, προσωπικό ευχαριστώ, στη Διευθύντρια και στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ Παθολογικής Κλινικής, το προσωπικό των Επειγόντων περιστατικών, τους ακτινολόγους και το καρδιολογικό ιατρείο, για τις εξετάσεις που με έχουν έως τώρα υποβάλλει αλλά και το ευγενικό υποστηρικτικό προσωπικό. Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, καλά κρατεί και χαίρομαι ως πολίτης για αυτό”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ