Δήμος Κισάμου ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κίσαμο αύριο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Τα Χανιά θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποίει σε όλη την επικράτεια για να συνομιλήσει με νέους,οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο νομό και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης θα είναι οι εγκαταστάσεις του οινοποιείου Πνευματικάκη σε ένα μικρό χωριό της Κισσάμου. Η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί περισσότερα από 14 χρόνια με προτεραιότητα τη συνέχιση της παραδοσιακής κρητικής οινοποίησης βάσει των τεχνολογιών εξελίξεων. Επόμενη στάση θα είναι η εταιρεία παραγωγής και εμφιάλωσης ελαιόλαδου «ΡΕΝΙΕΡΗΣ», η οποία διατηρεί συνεργασία με ορισμένους από τους μεγαλύτερους διανομείς και εμπόρους λιανικής σε περισσότερες από 40 χώρες.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ θα συναντηθούν στα Χανιά με τον πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Χανίων Γιώργο Μαρκουλάκη για να συζητήσουν για τις ιδιαιτερότητες του νομού καθώς και την προώθηση νέων δράσεων που αφορούν τους νέους του τόπου.