Νομός Χανίων

Στην Εισαγγελία Χανίων ΕΛΜΕ και καθηγητές για το σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή από συμμαθητή του (εικόνες)

Στην Εισαγγελία Χανίων μετέβησαν σήμερα το πρωί, Τρίτη 05/12, μέλη της ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Διδασκόντων Γυμνασίου της πόλης, με αφορμή το περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή από άλλο μαθητή. Το πρωί στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων οι συμμαθητές του μαθητή της Γ’ τάξης, ο οποίος δέχτηκε μπουνιά από συμμαθητή του χθες, σπάζοντάς του τη μύτη, πραγματοποίησαν κατάληψη ως αντίδραση στο περιστατικό βίας, δηλώνοντας συμπαράσταση στον τραυματισμένο συμμαθητή τους.

Εισαγγελία Χανιά, γονείς - καθηγητές

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας, εντός σχολείου στα Χανιά, μαθητής γρονθοκόπησε συμμαθητή του σπάζοντάς του τη μύτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε χθες, το πρωί της Δευτέρας, στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων και ένας μαθητής της Γ’ τάξης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα ρινικού οστού, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από συμμαθητή του.

Εισαγγελία Χανιά, γονείς - καθηγητές

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στο συγκεκριμένο σχολείο έχουν καταγραφεί και άλλα περιστατικά επίθεσης σε βάρος άλλων παιδιών, ενώ ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μαθητής είχε παρουσιάσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά.

Εισαγγελία Χανιά, γονείς - καθηγητές

Μάλιστα, όπως γνωστοποιεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Πέτρος Χατζησταύρου, έχουν γίνει όλες οι ενέργειες – έχει δηλαδή εγγράφως ενημερωθεί η διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Καθηγητών – εδώ και ένα μήνα.

Η μητέρα του μαθητή που δέχτηκε την επίθεση κατέθεσε μήνυση, ενώ φαίνεται ότι το παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα, θα πάει σε άλλο σχολείο.

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ