Νομός Χανίων

Στα Χανιά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Πρωταθλητών Μπόουλινγκ

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Πρωταθλητών Μπόουλινγκ συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης και η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας, στα Χανιά, από τις 25 έως τις 31 Οκτωβρίου, με την συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από 30 χώρες.
Η νεοσύστατη Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.), είναι ο φορέας που έχει αναλάβει επίσημα την καλλιέργεια του αθλήματος του μπόουλινγκ στην Ελλάδα.
Προοίμιο των αγώνων του ECC 2021 θα αποτελέσει, επίσης στα Χανιά, η εκλογική Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Α.Α. για την ανάδειξη της τακτικής διοίκησης της Ομοσπονδίας, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, αλλά και η παράλληλη διεξαγωγή των αντίστοιχων αρχαιρεσιών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ.
Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Πρωταθλητών Μπόουλινγκ, που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του “Mega Place Bowling”, έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 59 αθλητές και αθλήτριες από 30 χώρες (Αυστρία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Κόσοβο, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Τουρκία, Ουκρανία).

#pgnews