Νομός Χανίων

Στα Χανιά ο Ευάγγελος Βενιζέλος – Γεύμα και στιγμές χαλάρωσης με Ντόρα Μπακογιάννη και Δημήτρη Καιρίδη

Σε γνωστό παραλιακό μαγαζί στο Μαράθι Χανίων εθεάθη ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος να γευματίζει παρέα με τους βουλευτές της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και Δημήτρη Καιρίδη. Στο τραπέζι βρέθηκε και ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται στα Χανία μετά από πρόσκληση της κ. Μπακογιάννη στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, που πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι και την Τρίτη στο νησί.

Η βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τον κ. Βενιζέλο ώστε να τοποθετηθεί για τις εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν είναι μέλος του Συμβουλίου, και αυτό δίνει άλλη διάσταση στην πρόσκληση της κ. Μπακογιάννη.

Η συνεδρίαση που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη θα γίνει με τη συμμετοχή του προέδρου της κοινοβουλευτικής συνέλευσης Τίνι Κοξ και αρκετών προέδρων εθνικών κοινοβουλίων.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναμένεται να μιλήσει αύριο στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Γεωργιούπολη Χανίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ