Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Το νέο τρέιλερ της σειράς “κόβει” την ανάσα

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA “Σασμός“, έρχεται με νέα επεισόδια στις 16 Ιανουαρίου. Στο επίκεντρο των νέων επεισοδίων θα βρεθεί ο Αστέρης με την Αργυρώ. Η ηρωίδα θα μάθει την αλήθεια για τον άνθρωπο που της έδωσε ξανά ζωή κι έτσι ο έρωτάς τους φουντώνει. Τίποτα, πλέον, δεν μπορεί να τους χωρίσει και οι δυο τους αδιαφορούν για τα όσα ακούνε και για όσους τους φοβίζουν. Η Αργυρώ προσπαθεί να αποφύγει τον Αστέρη, αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις της, η μοίρα τους θέλει μαζί.

Η αλήθεια για τη σχέση τους θα βγει στο φως κι ο Παύλος αυτή τη φορά δε θα κάνει πίσω. Η βεντέτα …ξαναρχίζει. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται. Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφθάνουν, κατόπιν εντολής του Παύλου, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται, για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος θέτει τελεσίγραφο στην Αργυρώ για την ασφάλεια του παιδιού.

Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο, ενώ η Άνω Ποριά βράζει μετά την αποκάλυψη της σχέσης των δύο ηρώων. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή, ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως, σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη. Ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της.

Το νέο τρέιλερ «κόβει την ανάσα»

Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε την Βασιλική να ικετεύει την Αργυρώ για Σασμό, αποκαλύπτοντάς της την αλήθεια για το νεφρό. Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως η Νάντια είναι αδελφή του, ενώ η Μαρίνα ξεσπά και ουρλιάζει την ίδια στιγμή που τρέμει για τη ζωή του Αντώνη. Μία σκηνή που απαθανατίζει τον ματωμένο τους γάμο δίνει το απόλυτο spoiler για τη συνέχεια.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ