Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Το φινάλε της πρώτης σεζόν βάφεται με αίμα – Δύο θάνατοι που συγκλονίζουν

Συγκλονιστικό προβλέπεται το φινάλε της σειράς  “Σασμός” καθώς οι εξελίξεις είναι δραματικές και δυο θάνατοι θα αλλάξουν τις ισορροπίες.

Καθώς η σειρά του ALPHA οδεύει προς το τέλος της πρώτης σεζόν, διάφορα γεγονότα εξελίσσονται και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε δυο θάνατοι θα φορτίσουν τους τηλεθεατές στο φινάλε, ενώ ερωτήματα θα μείνουν αναπάντητα μέχρι τη νέα σεζόν.

Δύο θάνατοι έρχονται στο φινάλε της σειράς «Σασμός»

Η γιαγιά Ειρήνη, έχοντας περάσει πολλές στεναχώριες, δεν είναι καλά. Η υγεία της έχει κλονιστεί και τα αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκονται συνέχεια κοντά της, χωρίς όμως να μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση. Έτσι, η γιαγιά Ειρήνη στο τελευταίο επεισόδιο πεθαίνει.

Εν τω μεταξύ, η κόντρα ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Άγγελο όλο και μεγαλώνει και το μίσος της για εκείνον συνεχώς την κατατρώει. Ο Άγγελος θέλοντας να μπει στο μάτι τηs Καλλιόπηs και να της δείξει ότι αυτός πλέον είναι κυρίαρχοs στην περιουσία των Σταματάκηδων, προχωράει σε μια κίνηση και τους παίρνει την περιουσία, κάτι που εξοργίζει την Καλλιόπη.

Εκείνη, καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί να βρεθούν τα παιδιά της σε αυτήν την κατάσταση, εξαγριωμένη δίνει τέλος στη ζωή του Άγγελου και έτσι ένας ακόμα θάνατος έρχεται να σημαδέψει το φινάλε της πρώτης σεζόν με την Άσπα να είναι απαρηγόρητη που χάνει τον άνθρωπο που αγάπησε. Όμως ο άδικος θάνατος του Άγγελου θα είναι η αρχή ενός ακόμα κύκλου αίματος που θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της νέας σεζόν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ